SVJETSKI, A NAŠE

VIDEO: FRANKA KONAČNO OBJAVILA SLUŽBENI VIDEOSPOT I CIJELU PJESMU S KOJOM IDEMO NA EUROSONG Poslušajte kako zvuči 'Crazy'!

 
 Print screen / Youtube

Franka Batelić s pjesmom 'Crazy' za nešto više od dva mjeseca branit će boje Hrvatske na 63. natjecanju za pjesmu Eurovizije u Lisabonu.

Pjesma čiji tekst potpisuje sama Franka, a za čiju je glazbu zaslužan Branimir Mihaljević službeno je predstavljena večeras u središnjem Dnevniku HRT-a, a potom je objavljena i na YouTubeu.

- Do pjesme smo došli na neočekivan način. Snimali smo u studiju tri pjesme i odjednom se prikrala i ova. Branimir ju je počeo svirati na klaviru, ja sam počela pjevušiti tekst i nastala je 'Crazy'. Jednostavno nam je legla jer je neobična i neočekivana. Moćna je, emocionalna, snažna, moderna i produkcijski jaka. Nadam se da će se jako svidjeti publici - izjavila je nedavno Franka.

Branimir Mihaljević rekao je da Franka ima sve kvalitete prave svjetske zvijezde pa su se trudili i napraviti 'svjetsku pjesmu'.

- U nastajanju pjesme veliku je ulogu odigrao i mladi Denis Mevlja, a miksanje smo povjerili londonskom studiju Metropolis, ljudima koji su stvorili zvuk Adele, Amy Winehouse, Lane Del Rey i mnogih drugih. Završnu obradu pjesme radit će legendarni londonski studio Abbey Road. Vjerujem da ćete biti ugodno iznenađeni kad čujete pjesmu, izjavio je Mihaljević.

Pogledajte videospot za pjesmu 'Crazy':

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:18