MORSKE AVANTURE

VIDEO: IVICA NA JEDRILICU DOVEO 'ALL STAR' EKIPU Četiri svjetska i europska prvaka uživala na moru poput klinaca, jedan je prvi put stao na jedrilicu

 
 Screenshot / YouTube

Naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić nikad nije skrivao svoju ljubav prema prirodi i avanturama, a u posljednje vrijeme novu ljubav pronašao je u jedrenju. Neprestano naganja morska prostranstva i sudjeluje na jadranskim regatama po Hrvatskoj i Italiji, ali uživa i u kratkom jedrenju s prijateljima.

S jedne takve mini avanture objavio je video na YouTubeu. Na jedrilicu je poveo All Star ekipu, kako ih je sam nazvao, jer su se na brodu u tom trenutku našli sportaši s ukupno 7 olimpijskih, 11 svjetskih i 9 europskih odličja.

Uz Ivicu na snimci možete vidjeti jedriličara Ivana Kljakovića Gašpića - trostrukog europskog prvaka i svjetskog viceprvaka, tenisača Marija Ančića - osvajača Davis Cupa, polufinalista Wimbledona i brončanog Olimpijca, te veslača Valenta Sinkovića - četverostrukog svjetskog, dvostrukog europskog i olimpijskog prvaka. Sinković je priznao da mu je ovo bilo prvo iskustvo na jedrilici.

Kostelić je u razgovoru za Jutarnji list u svibnju rekao da je nedavno kupio novi brod. Staru jedrilicu tipa CLASS 40 zamijenio je sofisticiranijom, oceanskom jedrilicom naziva ‘Full of life Ola’.

Dečki su pokazali nešto jedriličarskog umijeća, no većinu vremena to je bila zabava, onako kako godišnji odmor treba izgledati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:34