SKRIVENA KAMERA

VIDEO: NATJERALA MAJKU DA BRIZNE U PLAČ 'Gospođo, netko vam je probušio gume...'

 
 INSTAGRAM, Screenshot

Za učiniti nekoga sretnim, treba tako malo vremena i samo malo iskrene ljubavi - ovim životnim motom očito se vodi i pjevačica Lana Jurčević, koja je majci Esmi Karaselimović za 63. rođendan priredila iznenađenje za pamćenje.

Lana je, naime, kupila nekoliko buketa ruža i njima oblijepila mamin automobil, a na vjetrobranskom staklu ostavila joj je i dirljivu poruku: 'Jedna je Esmica, snažna i hrabra ženica, voli te tvoja Lanica'. Trebalo je, objasnila je pjevačica, koja je snimku rođendanskog iznenađenja objavila na YouTubeu, pisati još i 'samo je nebo granica', ali nažalost, olovka je "zakazala" u ključnom trenutku.

Nakon što je ukrasila auto, Jurčević je organizirala da netko mami pozvoni na portafon i obavijesti je kako su joj probušili gume - ona se u međuvremenu skrila i snimala majčinu reakciju.

Nije dugo trebalo da zbunjena Esma pročita kćerinu poruku i brizne u plač.

- Njoj udovoljiti malo je teža znanstvena fantastika - otkrila je 32-godišnja Lana, čiji je video postao apsolutni hit na internetu, a mnogi obožavatelji priznali su kako ni oni sami nisu mogli suzdržati suze dok su ga gledali.

- Svaka čast za ovo! Kraljice! Ne mogu prestati plakati! Naježila sam se! Svaka mama bi željela da kći/sin ovo napravi za nju - samo su neki od komentara ispod Lanine snimke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 09:11