ZVIJEZDE PJEVAJU

VIDEO: PALE PRVE DESETKE, ALI I SUZE Popularni show napistili Borko i Jelena, a mlada Tara slomila se usred pjevanja!

 
 HRT

Četvrtu emisiju HRT-ovog popularnog showa ''Zvijezde pjevaju'' napustio je još jedan par Borko i Jelena, unatoč visokim bodovima žirija.

Emisiju su otvorili prošlotjedni pobjedinici po zbroju bodova Tara i Dino, s hrvatskom verzijom pjesme ABBA-e ''Jači uzme sve'', za što ih je žiri nagradio s 34 boda. Zanimljivo, tijekom izvedbe glumica je - zaplakala...

Zatim su show nastavili izvedbom '24 000 baci' Borko i Jelena – te s talijanskim rockom od žirija osvojili – 31 bod, no to nije bilo dovoljno za ostanak u showu, obzirom da u konačan zbroj ulaze pozivi gledatelja.

Treći par u studiju na Prisavlju bili su Pero i Katarina, a u žanru mjuzikl – s izvedbom 'Summer Nights' – zaslužili 30 bodova.

Snage u rock'n'rollu su odmjerili s natjecateljima Ashley i Bojan s pjesmom 'Footloose', ali u englesko – hrvatskoj verziji, te uz vokalne pokazali i plesne adute, čime ih je žiri ocijenio s najviše, 35 bodova, a pala je i prva desetka od Miroslava Škore.

Ella i Goran odabrali su mjuzikl i pjesmu iz Knjige o džungli 'I wanna be like you', s čime su osvojili 31 bod.

Posljednji par ove subotnje večeri - bili su Krešimir i Ivana koji su s pjesmom iz hrvatskog filmskog klasika Tko pjeva, zlo ne misli 'U gaju tom (kukavica kuka)' – osvojili 28 bodova.

U emisiji su gostovali Ivan Dečak i Massimo te izveli 'Nama se nikud ne žuri' .

Šest parova ovoga se puta natjecalo u žanrovima rock i country, a o budućnosti pet parova - uz žiri – o ispadanju odlučit će i gledatelji, a najsretniji gledatelj koji glasa za svoje favorite i iduće subote osvaja 10 tisuća kuna, dok se u završnoj emisiji iznos penje na 40 tisuća kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 23:06