'BRODOLOMKE'

VIDEO Poznate hrvatske glumice u spektakularnoj predstavi: Našle su se u ulogama žena iz različitih društvenih miljea, ali sa zajedničkim problemom...

 

U novom broju Studio sutra ekskluzivno donosi priču o pet glumica i prijateljica koje su se prije godinu i pol "zarazile" treniranjem plesa, a rekreacija se ubrzo pretvorila u spektakularnu predstavu "Brodolomke", čija će premijera biti u kazalištu Vidra 30. rujna.

Daria Lorenci Flatz, Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić i Sanja Milardović našle su se u ulogama četiriju žena iz različitih društvenih miljea, ali sa zajedničkim problemom - alkoholom, a za čitavu priču, koja će, obećaju glumice, publiku nasmijati, rasplakati i oduševiti, zaslužna je Ana Maras Harmander, kao autorica.

U režiji Kreše Dolenčića publika će imati priliku doživjeti pravi glumačko-plesno-pjevački spektakl s pravom ženskom pričom, koju u predstavi podupire jedini muški glumac Luka Petrušić u ulozi voditelja plesne terapije na koju se četiri žene ovisne o alkoholu odlučuju i time mijenjaju svoj život. Koliko su uživale i još uživaju u plesu dokazat će na daskama koje život znače, a sve detalje otkrijte u novom Studiju koji izlazi uz Jutarnji list u petak.

U novom broju Studija još pročitajte:

- EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO HONORARE NAŠIH NAJVEĆIH GLUMAČKIH ZVIJEZDA

- DONOSIMO PRIČU DARIJE HODNIK, NAJPOZNATIJEG PRATEĆEG VOKALA DOMAĆE SCENE, KOJA JE I LJUBAV PRONAŠLA U GLAZBI

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:13