'IDEMO PO PORINA'

VIDEO: 'ŠTO JE VIŠE MRZITE, MI JE VIŠE VOLIMO' Spot za pjesmu 'Žileti' Jelene Rozge napokon je vani, obožavatelji se odmah obračunali s hejterima...

 John Pavlish

- Kako da se radujem sama novim ljetima, lete suze kao da gađam se žiletima. Znaš li da smo sada mi dvoje što se rastaju, a mogli smo gledati djecu kako nam odrastaju. Navila sam sat za hrabre, ali niko budan nije, srce ti se iza ponosa vješto krije. Sama, sama, skoro podne, tebe nema preko puta, kava ti se već ohladila deset puta - stihovi su ovo najnovijeg singla Splićanke Jelene Rozge o kojem već danima bruji hrvatska javnost.

Spot je u četvrtak u podne imao premijeru na YouTubeu, a u njemu se atraktivna pjevačica našla u ljubavnom klinču sa zgodnim muškarcem iza metalne ograde i bodljikave žice.

I dok mnogi ne razumiju tekst još jedne Rozgine pjesme pomalo istočnjačkog melosa, obožavatelji su potpuno očarani njezinim novim uratkom.

- Pjesma mi je ušla u uho odmah na prvo slušanje, a vjerujem da nisam jedina. Poruka hejterima: 'Što je više mrzite, mi je više volimo!'. Hitčina! Idemo po Porina - komentirali su fanovi.

- Pjesma 'Žileti' jedna je od onih koja izaziva burnu reakciju. Riječ je o igri sudbine, o ljubavnoj priči koja ovaj put nije dobila svoj sretan kraj. Nažalost, nema ga svaka ljubavna priča - izjavila je Jelena.

Jos samo malo.. sutra u podne #zileti ! #newsong #video (@anastojanovicatelier) #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Žileti!Sutra u podne premijera! #newsong #zileti #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Kako da se radujem sama novim ljetima.. #newsong #zileti #soon #modernazena #jelenarozga (@twinsofficialbrand)

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Navila sam sat za hrabre.. #zileti #newsong #newvideo #soon @twinsofficialbrand @robertseverofficial #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:46