SADA JE STABILNO

'ZA SVE KOJI PITAJU KAKO JE MOJ TATA...' Balaševićev sin progovorio o stanju legendarnog glazbenika, srpski mediji objavili nove detalje o operaciji

 
 Emica Elvedji / CROPIX

Đorđe Balašević (66) trenutno se oporavlja na odjelu intenzivne njege na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gdje je hospitaliziran i ugrađeni su mu stentovi, piše Blic.

Njegov sin Aleksa na društvenoj mreži je otkrio kako je poznati kantautor.

"Za sve koji pitaju kako je moj tata... On poručuje da će se možda čak i boriti na megdanu kako se osjeća", napisao je Aleksa Balašević uz fotografiju svog oca koji boksa.

Kćer Jovana poručila je da je Đole dobro.

"Da preduhitrim sve koji će mi postaviti slijedeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osjećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan. Hvala svima koji brinu i imaju razumijevanje zbog otkazanog koncerta", napisala je Jovana Balašević na Instagramu.

Podsjećamo, Balašević je večeras trebao imati rasprodani koncert u Kragujevcu.

Kako Blic doznaje, pjevač je operiran danas prijepodne, stabilnog je stanja i uspješno se oporavlja. U bolnici će ostati do daljnjeg.

"Pacijent se osjeća dobro i postoperativni tok teče po protokolu. Vrhunski stručnjaci Instituta napravili su svoj posao vrlo profesionalno kao što to uvijek i čine i tijekom intervencije pacijentu su u dvije krve žile ugrađeni stentovi. Mnogi nisu svjesni da je to jedna ozbiljna intervencija, ali je to za naše doktore već postala rutinska operacija kojom je kod Balaševića rješeno stanje nakon akutnog infarkta", objasnio je izvor.

Dodao je da je izuzetno nezahvalno prognozirati tijek oporavka jer je to vrlo individualna stvar i razlikuje se od pacijenta do pacijenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:18