POSRNULI PODUZETNIČKI PAR

'ZVALI SU ME CRNA VIŠNJA': VIŠNJA PEVEC SE VRAĆA NA ESTRADU, ONA I ZDRAVKO OTVORILI DUŠU Završili smo gdje smo završili, dijelilo nas je 15 cm betona

 
 Ranko Šuvar / CROPIX

Višnja Pevec na hrvatskoj se estradi pojavila prije deset godina, objavivši duet sa Zvonom Bohemom, a sada se vraća s novom pjesmom, piše Dnevnik.hr.

'Zvali su me crna višnja, iz sveg srca pjevam ja, zvali su me slatka kušnja, takva sam i ostala', stihovi su novog singla ove poduzetnice i pjevačice, čije su pjesme i snovi prošlog destljeća naprasno prekinuli pravosudni problemi - završila je, naime, u istražnom zatvoru - no, Višnja se sada odlučila vratiti na scenu.

- 2008. sam imala zadnje snimanje i zadnji nastup, prije 10 godina. Nedostajalo mi je, ali ja prilazim gdje god se svira, gdje god čujem glazbu, uvijek prilazim glazbi, otkrila je.

- Završili smo gdje smo završili. Šest i pol mjeseci dijelilo nas je 15 centimetara betona. Opraštamo svima, a naučio sam da je teško biti biznismen u Hrvatskoj. No, ja bih sve ponovno isto, kazao je Zdravko Pevec, Višnjin suprug i nekadašnji iznimno uspješan poduzetnik koji je svjedočio propasti vlastitog poslovnog carstva.

- Kao što sam rekao, u Hrvatskoj je jako teško biti biznismen. Ne valja ako ste s politikom, ne valja kad si bez nje, smatra Zdravko Pevec koji je otkrio kako su u jednom trenutku zapošljavali oko 4.500 radnika, a danas desetak.

- Sve vodi sin. Ima deset zaposlenih, uključujući i majku, kaže Zdravko.

- Mnogi su pljuvali po nama, ali sad nam čestitaju jer znaju kroz što smo prošli. Ja opraštam svima, pomirljivo je poručila Višnja.

Govoreći prije nekoliko dana za RTL-ovu emisiju Exkluziv, rekla je da se nada da će se svima svidjeti njezina nova pjesma, iako o njezinoj popularnosti ovisi koliko će je puštati na radio postajama.

- Kritike neću uopće slušati, gledati, komentirati, ne želim o tome uopće raspravljati niti biti tužna zbog toga, kaže Višnja čija je velika ljubav i slikanje.

- Pokojni slikar Ivan Generalić, kad je vidio moje slike iz osnovne škole, rekao je: 'Imaš talenta, primi se slikanja!', priča Višnja.

- Ja vjerujem da će ponovno biti ona Višnja kao što je nekad bila, i u društvenim aktivnostima i u biznisu, kaže Zdravko.

Podsjetimo, prvi singl 'Ti si sve što meni treba' Višnja Pevec objavila je prije desetak godina, u suradnji sa Zvonom Bohemom, a glazbenici se nadaju da bi i njihova sadašnja suradnja mogla iznjedriti sličan hit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:49