MONIKA MIHAJLOVIĆ

ZVIJEZDA SERIJA 'TAJNE' I 'KUD PUKLO DA PUKLO' PRED OLTAROM 'Upoznali smo se dok sam bila klinka, a prijateljstvo je s godinama preraslo u ljubav'

 PRIVATNI ALBUM

Monika Mihajlović, koju je publika upoznala u ulozi zlice, razmažene oportunistice Barbare Franić u seriji 'Tajne', a glumila je i u drugoj sezoni 'Kud puklo da puklo', trenutačno organizira vlastito vjenčanje, a s pripremama joj, kaže, najviše pomažu sestra i kuma.

PROMO NOVA TV

Ova Zagrepčanka i 38-godišnji pravnik te glazbenik Sead Berberović zaljubili su se prije tri godine, a prije nego što je među njima zaiskrilo bili su prijatelji. Upoznali su se prije desetak godina na jednoj od njegovih gaža.

PROMO RTL

'On je svirao, a ja sam ga slušala, ali i gledala. I svidio mi se. U to vrijeme bila sam premlada za išta više od poznanstva. Poslije sam otišla studirati u Osijek i nije me bilo četiri godine, a kad sam se vratila, dobila sam ulogu u 'Tajnama'. Opet sam počela ići na Seadove svirke i s vremenom smo odlučili biti zajedno bez obzira na razliku u godinama. Sad kad pričamo o tome, Sejo me često zafrkava da sam prije Osijeka bila klinka, a kad me vidio poslije četiri godine, shvatio je da sam postala skoro pa žena', smije se Monika.

Glumica i pravnik imat će veću svadbu, ali ipak ne preveliku, a mladoženja je, kao pravi muškarac, većinu detalja oko organizacije prepustio budućoj supruzi, iako ga ona uvijek pita za mišljenje i slaže li se s njom oko odluke.

PRIVATNI ALBUM

'Bilo je prilično jednostavno sve dogovoriti jer ja valjda otkad sam curica znam kakvo vjenčanje želim', rekla nam je Mihajlović.

Nakon što je završila snimanje serije 'Kud puklo da puklo', Monika je glumila u tri predstave - 'Aladdinu' u teatru Naranča u Puli, u Zagrebu je radila 'Pričokrad' u dječjem kazalištu Dubrava, a ovih dana u Puli je imala i premijeru 'Čudnovatih zgoda Šegrta Hlapića'.

'Već me svi zezaju da sam postala prava Puležanka jer sam još od ljeta u Istri. Sva sreća da ima posla, iako mi je malo žao što toliko vremena provodim izvan Zagreba, daleko od obitelji i prijatelja, ali barem je Sejo često bio sa mnom. Cijelu našu malu obitelj preselila sam u Pulu, čak i naše ljubimce, Megi, Ninu i Emu. Uskoro ću se vratiti u Zagreb i nastaviti se javljati na audicije', kaže glumica.

PRIVATNI ALBUM

Angažman u 'Čudnovatim zgodama Šegrta Hlapića' imala je i Monikina kujica Megi.

'Igrala je Bundaša, što je za nju vrlo zahtjevna uloga jer je Bundaš u priči jako velik pas, a ona je malena. U predstavi je bila faktor iznenađenja i publika ju je odlično prihvatila', pohvalila se Zagrepčanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 23:50