PERJANICE DOMAĆE POP GLAZBE

EKSKLUZIVNA PREMIJERA Pogledajte Detourov novi singl 'Vikend', kojim bend najavljuje novi studijski album, ali i najveći koncert u karijeri

 
 Screenshot

Bend Detour donosi nam pravu ljetnu poslasticu, singl "Vikend", o kojemu autor i frontmen Nenad Borgudan kaže: "Dogodila mi se pjesma u kojoj u prvi plan dolazi do izražaja plesni ritam, idealna zvučna kulisa nadolazećih ljetnih avantura. Vikend kao pojam u mnogima budi najpozitivnije asocijacije i mami osmijeh na lice pa je tako i ova pjesma pokušala dočarati dijelić tog raspoloženja uronjenog u nostalgičnu atmosferu završene ljubavne priče".

Pjesmu prati spot sniman u Supetru na Braču i prikazuje idealan vikend članova benda na moru u kontrastu sa sporom dinamikom grada i sjetom. Režiju potpisuje Tomislav Brdjanović, a veliku podršku u realizaciji spota pružila je i TZ Grada Supetra te sam Grad Supetar.

Pjesma "Vikend" četvrti je službeni singl s predstojećeg novog studijskog albuma "TourDetour", čiji je izlazak najavljen za jesen. Već sad možemo zaključiti kako će Detourov novi album uspješno naslijediti njihov nagrađivani "A što ak ja...", što svojim dosezima, uspjesima i priznanjima potvrđuju dosadašnji singlovi "Zaljubila sam se", "Biram" i "Bez tebe".

Ova godina Detourovcima će svakako biti posebna s obzirom da za kraj pripremaju najveći koncert u karijeri. Nakon sjajnih rasprodanih koncerata u Tvornici kulture, Vintage Industrial Baru i posljednjega u K.D. Vatroslav Lisinski s bendom Pavel, pop sastav, kojemu tepaju da su perjanice domaćega popa, za 8. prosinca najavljuje koncert u zagrebačkom Domu sportova, gdje će ujedno uživo predstaviti i svoj novi album. Early bird karte već su u prodaji i do 21. lipnja bit će dostupne po cijeni od 60 kuna.

Dobitnici Porina za najbolji pop album te pjesmu godine sazrjeli su i itekako su spremni za ovako veliki koncertni zalogaj, a kako zvuče uživo, možete se i sami uvjeriti ovoga ljeta na sljedećim destinacijama:

15.06. - Donja Stubica / Ljeto u dvorcu Oršić

22.06. - Ivanec

12.07. - Novi Sad / Exit

28.07. - Bale

09.08. - Labin / Labin Art Republika

12.08. - Lastovo

14.08. - Sarajevo / Sarajevsko After Film

17.08. - Zaprešić / event

07.09. - Knin

08.09. - Zadar / Craft Beer Festival

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:49