'ZVIJEZDE PJEVAJU'

ELLA DVORNIK IZVELA PJESMU POKOJNOG OCA DINA PA ISPALA IZ SHOWA 'Izbor je bio hrabar, ali bilo je falševa pa i ocjene moraju biti niže'

Ella Dvornik i Goran Bošković
 Dario Njavro / HRT

Petu emisiju HRT-ova popularnog showa ''Zvijezde pjevaju'' u subotu navečer napustili su Ella Dvornik i Goran Bošković.

Žiri im je za nastup dodijelio, baš kao i Ivani te Kreši, najmanje bodova, ukupno 30. Kako u konačan zbroj ulaze i pozivi i poruke gledatelja, niti oni nisu bili dovoljni kako bi omogućili paru ostanak u showu, objavio je HRT.

Pet parova natjecalo se u različitim žanrovima, od rocka do countryja, rock'n'rolla i balada. Upravo su natjecateljski dio showa otvorili Ella i Goran baladom "Ljubav se zove imenom tvojim" pokojnog Dina Dvornika.

- Briljantna osobnost - rekla je Elli članica žirija Danijela dodavši kako je izbor pjesme izuzetno hrabar. Remi je izjavila kako ipak nije bila točna te da je bilo falševa zbog čega će paru dati nešto nižu ocjenu.

"I Saw Her Standing There" pjesma je kojom su, nakon Elle i Gorana, nastupili Krešo i Ivana.

-Tvoja je mentorica ona koja zna zapakirati sve tvoje nesigurnosti - zaključila je Valentina dodavši i da ih je kod Kreše ovaj put bilo znatno manje. Ocjenjivački sud za nastup im je dao 30 bodova.

Na pozornicu je potom stigao i treći natjecateljski par, Ashley i Bojan, s country izvedbom pjesme "Ljepota".

- Svatko je imao svoj dio u kojemu je mogao iskazati naglasak - rekao je šaljivi Škoro. Danijela je, pak, zaključila da su oni najkompletniji par te da nije čula niti jedan falš. Žiri ih je stoga nagradio s 37 bodova, od kojih su upravo od Škore i Danijele dobili desetke.

Tara i Dino otpjevali su pjesmu "Rock and Roll".

- Malo si podivljala i pokazala tu jednu strastvenu stranu - izjavila je Danijela ne skrivajući oduševljenje izvedbom para. Remi je zaključila da je ipak prošlotjednim nastupom Tara izdominirala, što nije bio slučaj i u večerašnjem. Žiri im je za interpretaciju dao 36 bodova.

Katarina i Pero priveli su kraju subotnju vatrenu borbu glasovima s hitom "Ne spavaj mala moja". Remi je rekla Katarini da je bila odlična i da joj se posebno svidjelo puno solo dijelova!

- Ti uhvatiš neku intonaciju i držiš je do kraja, a ona je, nažalost, nekad kriva - ustvrdio je Škoro. Valentini se više svidio njihov prošli nastup zbog puno netočnosti u ovoj interpretaciji. Ocjenjivački sud paru je dao 31 bod.

Svojim nastupom show je uveličao i poseban gost, mladi britanski predstavnik na izboru za Pjesmu Eurovizije, Michael Rice. Uživo je izveo pjesmu "Bigger Than Us" s kojom se natječe u Izraelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:21