VIŠE SREĆE DRUGI PUT

FOTO: AMERIČKI GLUMAC UHVAĆEN PIJAN ZA VOLANOM Pokušao se izvući na najgluplji mogući način, ali zato je njegova fotografija iz stanice oduševila sve!

 
 Getty Images

Američkog glumca, 62-godišnjeg Christophera McDonalda, kalifornijska policija uhitila je u subotu navečer zbog vožnje u pijanom stanju, prenosi TMZ.

Prema izjavama očevidaca, junak holivudskih hit filmova "Thelma i Louise" te "Golfbrejker ("Happy Gilmore") izgubio je nadzor nad srebrnim Porscheom i zabio se u ogradu na autocesti.

Prije nego što su ga odveli na triježnjenje u postaju, McDonald je, pišu američki mediji, policajcima priredio pravu malu predstavu. Naime, kad je shvatio da je u ozbiljnom problemu, glumac se iz istoga pokušao izvući igrajući na kartu slave - "plavce" je, prepričali su svjedoci, podsjetio kako je svojedobno snimio film "Golfbrejker", u kojem je igrao i komičar Adam Sandler.

- Valjda je mislio da će ih tako impresionirati, da će mu 'progledati kroz prste'. Nije imao sreće, policajce uopće nije zanimala njegova karijera, nisu bili nimalo zadivljeni - govore očevici.

McDonald je i prije ovog incidenta imao problema sa zakonom - prije četiri godine završio je u pritvoru u Wilmingtonu u Sjevernoj Karolini nakon što je pijan sjeo za volan i "napuhao" dvostruko više od dozvoljenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:13