MODA U LONDONU

FOTO: AUSTRALKE POSTALE GLAVNA TEMA OVOGODIŠNJE BAFTE Cate briljirala, Margot podbacila, Timothée na crvenom tepihu opet pomeo mušku konkurenciju

 
Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Margot Robbie
 Profimedia

Na nedjeljnoj 72. dodjeli nagrada BAFTA u Royal Albert Hallu u Londonu definitivno nije nedostajalo elegancije i glamura, a jedna od najbolje odjevenih zvijezda bila je australska glumica Cate Blanchett (49), koja je zablistala u kreaciji Christophera Kanea, a pokazala je i novu frizuru. Naime, lijepa oskarovka više nije plavuša - obojila je kosu u smeđu nijansu, i to zbog uloge u jednoj kazališnoj predstavi, a hoće li se poslije vratiti na staro, Cate nije htjela otkriti.

Njezina sunarodnjakinja Margot Robbie (28) na crvenom tepihu pojavila se u raskošnoj haljini modne kuće Chanel Haute Couture, ali njezin izbor odjeće baš i nije zadivio kritičare.

Zato je 23-godišnji Timothée Chalamet, junak potresne drame "Beautiful Boy", još jednom pokazao kako nema konkurencije kad je u pitanju moda. Francusko-američki glumac smjelo je nosio Haidera Ackermanna i opet dokazao da je s punim pravom zaslužio titulu najbolje odjevenog muškarca u Hollywoodu.

Kako su izgledale ostale zvijezde na ovogodišnjoj BAFTI, pogledajte u galeriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:16