TEK SU JOJ 62 GODINE

FOTO: BIVŠA DJEVOJKA DAVORA ŠUKERA POZIRALA ZA PLAYBOY Fanovi oduševljeni, a ona skromna: 'Ima toliko ljepših i mlađih od mene...'

 INSTAGRAM

Ana Obregon, španjolska novinarka, voditeljica i glumica, u našim krajevima najpoznatija kao bivša djevojka Davora Šukera, predsjednika HNS-a, i to u vrijeme njegove najveće slave, slikala se za španjolsko izdanje Playboya u dobi od 62 godine. I izgleda apsolutno senzacionalno.

- Ponosna sam što dijelim naslovnicu s ikonama poput Madonne, Marilyn Monroe, Kate Moss, Kim Basinger... Hvala što ste me odabrali. Toliko je ljepših, mlađih i spektakularnijih žena, no vi ste odabrali ženu s karijerom, s fakultetskom diplomom, koja je prije svega majka. Za mene je ljeto uranilo ove godine - napisala je Obregon na svojem Instagram profilu, na kojem je prilično aktivna.

Među brojnim objavama je i fotografija Ane i Šukera snimljena tijekom njihove dvogodišnje veze, 1996. i 1997. godine, koja itekako govori da je Ani bivši hrvatski nogometaš ostao u srcu. Fotografiju je objavila prigodno, prije otprilike pola godine, kada je Šukeru čestitala 49. rođendan.

Hoy cumple años un campeón y una gran persona. Feliz cumple #davorsuker ! #futbol #realmadrid #arsenal #botadeoro @realmadrid

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:21