PRIRODA JE NJEZIN LIJEK

FOTO: BUDUĆNOST DALEKO OD GRADSKE VREVE Naša poznata pjevačica otkrila: 'Živjet ću u kući građenoj od prirodnih materijala, gline, slame, drva...'

 
 INSTAGRAM

Pjevačica Ivana Banfić (49) već neko vrijeme sa suprugom i sinom živi na selu okružena životinjama te na vlastitoj farmi uzgaja domaće voće i povrće, a naša nekadašnja dance zvijezda sad je na društvenoj mreži otkrila i što je čeka u vrlo skoroj budućnosti.

- Da mi je netko rekao prije 11 godina, kad sam prvi put posjetila Indiju i bila u pustinji Thar, da ću jednoga dana živjeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala, gline, slame, drva, rekla bih mu: 'Ma daj, moš si mislit!'. Uskoro će naša obiteljska kućica biti gotova. U prirodi kraj rijeke Kupe u šumici. Znakovi su svugdje oko nas, samo ih trebamo vidjeti i prepoznati što nam govore. Nekako sam mišljenja i vjerujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negdje gore - objavila je Ivana na Instagramu.

- Divimo ti se! - zaključili su njezini pratitelji.

Podsjetimo, glazbenica je svoju oazu mira pronašla u mjestu Stara Drenčina kraj Siska, a kad se ne bavi poljoprivredom, u gradu radi i kao mentorica pjevanja u sisačkoj "Pop rock" glazbenoj školi.

- Grijemo se na drva, nema paljenja centralnim gumbićem. Ovo je drugačije, dignemo se ujutro, moraju se pripremiti drva i zapaliti peć - izjavila je nedavno Banfić u razgovoru za RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:46