STIŽE HIT

FOTO: 'GASI ESTRADU, VRAĆA SE KRALJICA!' Novom moćnom baladom, koju je snimila s Petrom Grašom, Severina najavljuje novi studijski album

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 28.05.2018. u 22:12

Jelena Balić

 

Ususret dugoočekivanom novom albumu, koji će svjetlo dana ugledati krajem lipnja, Severina je u ponedjeljak na društvenim mrežama objavila fotografije iz videospota za pjesmu "Unaprijed gotovo", ujedno i najavnog singla nadolazećeg albuma.

Premijera prekrasne balade, u kojoj će se, na veliko iznenađenje i oduševljenje obožavatelja, Severini pridružiti i Petar Grašo, najavljena je za petak, 1. lipnja, točno u podne na Severininoj Facebook stranici.

Pjesma "Unaprijed gotovo" sjajna je uvertira u novi, 13. album, koji je, prema riječima Severininih suradnika, najbolji u njezinoj karijeri te dostojan nasljednik albuma "Dobrodošao u klub".

Glazbu za "Unaprijed gotovo" potpisuje Goran Ratković, tekst Marina Tucaković, dok ekranizaciju spota, snimljenog na jednoj od najljepših plaža na Pagu, potpisuje Darko Drinovac.

- Stiže hit! Kraljica se vraća! Gasi estradu, zna se tko je najjači! - komentiraju oduševljeni obožavatelji, koji, očito je, s nestrpljenjem očekuju premijeru spota.

Našu najveću pjevačku zvijezdu čeka još jedno radno ljeto, a osim uobičajenih gaža, Severina će početkom srpnja biti i jedna od glavnih izvođačica na festivalu Rise Up u Poreču, na koji, između ostalih, dolazi i međunarodna glazbena diva Rita Ora.

Jelena Balić

Jelena Balić
 

Jelena Balić

Jelena Balić

Jelena Balić
 

Jelena Balić

Jelena Balić

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo