U CANNESU NIKAD NIJE DOSADNO

FOTO: 'MAJMUNSKA POSLA' I LJEPOTICE NA CRVENOM TEPIHU Kaskader nasmijavao publiku, starleta jedva hodala u haljini s nekoliko metara dugačkim šlepom

 REUTERS

Na filmskom festivalu u Cannesu u subotu je prikazan film 'The Square' švedskog redatelja Claesa Ollea Rubena Östlunda, koji se natječe u kategoriji za prestižnu nagradu Zlatna palma.

Glavna atrakcija na francuskoj rivijeri bio je američki glumac i kaskader, 48-godišnji Terry Notary, koji je kolege, fotografe i goste na crvenom tepihu zabavljao izvodeći akrobacije, koje su ga i proslavile u svijetu filma. Notary je, naime, bio glavni koordinator pokreta, kaskader i dvojnik u holivudskim blockbusterima 'Planet majmuna: Postanak', 'Avatar' i 'The Adventures of Tintin: Secrets of the Unicorn'.

Što se pak mode tiče, najveća subotnja zvijezda u Cannesu bila je 21-godišnja manekenka i reality zvijezda Kendall Jenner. Na najglamuroznijem festivalu u Francuskoj pojavila se u ultrakratkoj haljini talijanskog dizajnera Giambattiste Vallija, koja je imala toliko dugi šlep da su Amerikanku u stopu morali pratiti stilisti i pomagati joj kako se ne bi zapetljala o nekoliko metara dugačku tkaninu.

Posjetitelje je ipak najviše šokirala Pamela Anderson. Nekadašnja zvijezda hit TV serije 'Spasilačka služba' izgledala je potpuno neprepoznatljivo s loše nacrtanim obrvama i ukočenim licem, zbog čega su mnogi posumnjali da je fatalna plavuša otišla pod nož kako bi zadržala mladoliki izgled.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:23