EKSPLOZIJA SEKSEPILA

FOTO: NEVJEROJATNO SEKSI NA PRAGU PEDESETE Pamela Anderson opet se skinula i poharala internet: 'Njezino tijelo je čista sila prirode'

 INSTAGRAM

Pamela Anderson novom modnim editorijalom, koji je snimila za londonski brend Coco de Mer, još jednom dokazuje da su godine samo broj.

Glumicu, koja će u srpnju proslaviti 50. rođendan, skinuo je proslavljeni britanski fotograf John Rankin Waddell, kojemu je seksepilna plavuša pozirala u provokativnom rublju ne ostavljajući skoro ništa mašti na volju.

- Žena nikada nije prestara za biti seksi. Prvenstveno želim biti zanosna samoj sebi, a ako će me i drugi doživjeti na isti način, to mi je samo dodatni bonus - objasnila je Pamela.

Korisnici društvenih mreža komentirali su kako Anderson, majka 20-godišnjeg Dylana i 19-godišnjeg Brandona, danas izgleda bolje nego u hit seriji 'Spasilačka služba', u kojoj je 'žarila i palila' u legendarnom crvenom kupaćem kostimu.

- Pamela je više od ikone suvremenog doba. Njezino tijelo je čisto savršenstvo, prava sila prirode - nahvalio ju je fotograf Rankin.

La campaña de #PamelaAnderson para Coco de Mer es todo lo que necesitamos para sobrevivir al lunes I Foto: Coco de Mer

A post shared by GQ México y Latinoamérica (@gqmexico) on

#cocodemeruk #Icon Collection #rankin

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:33