EKSPLOZIJA SEKSEPILA

FOTO: NEVJEROJATNO SEKSI NA PRAGU PEDESETE Pamela Anderson opet se skinula i poharala internet: 'Njezino tijelo je čista sila prirode'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.04.2017. u 09:53

INSTAGRAM

Pamela Anderson novom modnim editorijalom, koji je snimila za londonski brend Coco de Mer, još jednom dokazuje da su godine samo broj.

Glumicu, koja će u srpnju proslaviti 50. rođendan, skinuo je proslavljeni britanski fotograf John Rankin Waddell, kojemu je seksepilna plavuša pozirala u provokativnom rublju ne ostavljajući skoro ništa mašti na volju.

- Žena nikada nije prestara za biti seksi. Prvenstveno želim biti zanosna samoj sebi, a ako će me i drugi doživjeti na isti način, to mi je samo dodatni bonus - objasnila je Pamela.

Korisnici društvenih mreža komentirali su kako Anderson, majka 20-godišnjeg Dylana i 19-godišnjeg Brandona, danas izgleda bolje nego u hit seriji 'Spasilačka služba', u kojoj je 'žarila i palila' u legendarnom crvenom kupaćem kostimu.

- Pamela je više od ikone suvremenog doba. Njezino tijelo je čisto savršenstvo, prava sila prirode - nahvalio ju je fotograf Rankin.

 

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo