NEOBIČNA KOMBINACIJA

FOTO: 'NIJE HALLOWEEN, NEGO SVADBA' Anđelka pokazala u čemu se udala i oduševila fanove: 'Mi se ionako pretvorimo u vještice poslije tog divnog čina'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 29.10.2018. u 15:11

INSTAGRAM

 

Srpsku glumicu Anđelku Prpić (34) hrvatski gledatelji upoznali su i zavoljeli u hit TV seriji "Andrija i Anđelka", a njezine simpatične objave na Instagramu pravo su osvježenje za njezine mnogobrojne pratitelje.

A Anđelka je baš ovih dana na spomenutoj društvenoj mreži obilježila sedmu godišnjicu braka objavivši fotografiju s vjenčanja.

- Nije kostim za Noć vještica, nego svadba - napisala je glumica i pokazala što je odjenula na najvažniji i najsretniji dan u životu. Naime, umjesto klasične vjenčanice u stilu princeze, Anđelka je izabrala kratku haljinu i crvene štikle, a njezin neobičan smisao za modu naišao je na opće odobravanje.

- Divna kombinacija, totalno otkačena! Mogla bi malo češće nositi haljinice iznad koljena, vidi kakve noge imaš, ženo! Super kostim - mi se ionako pretvorimo u vještice poslije tog divnog čina vjenčanja - komentirali su glumičini fanovi.

Inače, Anđelka sa suprugom Darijem Prpićem ima sina Jakšu (6).

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo