MAJČINSKE BRIGE

FOTO: OSKAROVKA OTKRILA MISTERIJ O KOJEM JAVNOST ŠUŠKA VEĆ NEKO VRIJEME 'Nitko ne bira kakav će se roditi, a on je odlučio da ne želi biti dečko...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.04.2019. u 10:30

EXCLUSIVE: Charlize Theron celebrates her son Jackson's Birthday at Disneyland . She was seen enjoying many of the rides around the park including the Golden Zephyr, where she and her son took selfies and were all smiles. she was joined by a group of friends and they all enjoyed many snacks including cotton candy and ice cream. Her two kids donned mickey ears and seemed to be having a great time.
***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
06 Jan 2018, Image: 359678944, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Charlize Theron sa sinom Jacksonom

 

Charlize Theron (43) prije sedam godina posvojila je dječaka Jacksona, a svo ovo vrijeme nagađalo se kako holivudska glumica sina zapravo odgaja kao - djevojčicu. Tome u prilog išle su i brojne fotografije na kojima se vidi da dječak nosi suknje i haljine te ima dugu kosu.

- Da, zapravo odgajam dvije prekrasne djevojčice i moj prioritet je zaštititi ih od svega lošega. Želim ih gledati kako napreduju i želim da budu sretne. Jackson je djevojčica, baš poput njegove trogodišnje sestre August.

Charlize Theron is seen with daughters Jackson and August in Los Angeles, California.
***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
31 Mar 2019, Image: 423460159, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Charlize Theron sa sinom Jacksonom i kćeri August

Hollywood, CA - *EXCLUSIVE* - Actress, Charlize Theron, is joined by her kids, Jackson and August Theron, for a trip to the premiere of the Lego Movie 2 in Los Angeles. The family step out in casual wear sporting hoodies, bomber jackets, and sneakers.
Pictured: Charlize Theron, August Theron, Jackson Theron *UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 411719605, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Charlize Theron sa sinom Jacksonom i kćeri August

Los Angeles, CA - *EXCLUSIVE* - Actress Charlize Theron is seen visiting the Federal Building in Los Angeles with her son Jackson. Charlize was keeping things casual in a blue sweater and blue jeans during the family outing.
Pictured: Charlize Theron, Jackson Theron
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 377456853, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Charlize Theron sa sinom Jacksonom

 

Mislila sam da imam sina, ali sve se promijenilo kad me on u dobi od samo tri godine pogledao i rekao: 'Ali ja nisam dečko!'. Nitko ne bira kakav će se roditi i nije na meni da na bilo koji način odlučujem o tuđim sudbinama - izjavila je Charlize, a prenosi Daily Mail.

- Za sve možete okriviti moju mamu jer upravo zbog nje ne znam bolje od ovoga! Znate, odrasla sam u zemlji u kojoj su ljudi živjeli okruženi lažima i šaputanjima, a mene je majka uvijek učila da ne budem takva - kaže oskarovka koja je do 16. godine živjela u Johannesburgu u Južnoafričkoj Republici.

A upravo ondje glumica je svjedočila teškoj obiteljskoj drami koja joj je u potpunosti promijenila život. Naime, kad je imala 15 godina, majka Gerda pred njezinim očima upucala je i ubila svojega supruga Charlesa, Charlizeina oca, alkoholičara koji ih je godinama zlostavljao.

371578 06: Actress Charlize Theron and her mother arrive at the premiere of the film
Getty Images

Charlize Theron s majkom Gerdom

 

Gerda, čije je postupke sud proglasio nužnom samoobranom, i danas je glumičin najveći životni uzor.

- Moja majka je heroj, ona predstavlja sve ono što žena treba biti. Kad je moj otac umro, jedino što nam je ostavio bili su dugovi, banke su nam 'visjele o vratu', ali mama se i za to pobrinula - trebalo joj je pet godina, ali riješila je problem. Beskrajno joj se divim - prisjetila se Theron.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo