HRVATSKA MODA JE IN

FOTO: 'PONOS! VAŠI RADOVI I PRIPADAJU U HOLLYWOOD!' Dvije američke voditeljice za dodjelu Oscara odjenule prekrasne haljine naše poznate dizajnerice

 
 INSTAGRAM

Metkovka Matija Vuica (61) s punim pravom nosi titulu hrvatske modne kraljice. Nema domaće zvijezde koja nije s ponosom nosila njezine haljine, a Matija je, čini se, sve poznatija i izvan domovine.

Nakon što je Carmen Electra (46) lani odjenula njezinu kreaciju na zabavi poslije svečane dodjele Zlatnih globusa, na ovogodišnjim Oscarima za predivne haljine naše dizajnerice odlučile su se i dvije američke TV voditeljice - Megan Henderson i Megan Telles.

- Što da vam kažem nego da vas jako volim, znate zašto? Jer mi pružate podršku i navijate za mene kao da ću osvojiti Oscara... Pa kao da jesam, još jedna prelijepa voditeljica odjenula je moju haljinu... I još jednom sam Matiđa Vuika... Kako je divno kad ti izgovaraju ime - napisala je na Instagramu naša dizajnerica.

- Ponos! Vaši radovi i pripadaju u Hollywood! Iskreno se radujem zbog vas! Vi ste čudo! Zvijezda je rođena! - samo su neke od reakcija na Matijin uspjeh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:38