TURNEJA LIJEPOM NAŠOM

FOTO: SUPRUGA BIVŠEG NOGOMETAŠA PRAVI JE MELEM ZA OČI NA JADRANSKIM PLAŽAMA 'Kako je moguće da tako dobro izgledaš, a rodila si troje djece?!'

 
Helen Svedin Figo
 INSTAGRAM

Nije tajna da bivši portugalski nogometni reprezentativac Luís Figo (45) obožava Hrvatsku - zato se i ovo ljeto vratio na našu obalu, gdje, sudeći po objavama na društvenim mrežama, itekako uživa.

S umirovljenim sportašem došla je i supruga, prelijepa švedska manekenka Helen Svedin Figo (41), a pretpostavlja se kako su na Jadranu, osim najstarije Daniele (19), koja se na Instagramu pohvalila fotografijom s kupanja na Pelješcu, i druge dvije kćeri slavnoga para - Martina (16) te Stella (13).

Naravno, Luísova Helena, s kojom je bivši nogometaš u sretnom braku od 2001. godine, i ovo ljeto plijeni pozornost svojom nevjerojatnom ljepotom gdje god da se pojavi. U ovih nekoliko dana, koliko su u Hrvatskoj, supružnici Figo obišli su otoke Kornate, Mljet i Vis, a atraktivna Šveđanka dobila je pregršt komplimenata na račun svojih fotografija u bikiniju.

- Kako je moguće da tako dobro izgledaš, a rodila si troje djece?! Imaš savršeno tijelo! - napisali su joj pratitelji. Inače, Helena je bila zaštitno lice u kampanjama Giorgija Armanija, modne kuće Guess i L'Oréala, krasila je naslovnice časopisa GQ, Elle te Marie Claire, a njezinim manekenskim stopama krenula je i najmlađa kći Stella.

Tomamos algo?

A post shared by Helene Svedin (@helenesvedinfigo) on

A post shared by Daniela Svedin Figo (@danielasfigo) on

A post shared by Helene Svedin (@helenesvedinfigo) on

A post shared by Helene Svedin (@helenesvedinfigo) on

Training for the Olympic Games!!

A post shared by Luís Figo (@luis__figo) on

I love the summer!!☀✌

A post shared by Luís Figo (@luis__figo) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:43