REPRIZA KULTNE NASLOVNICE

FOTO: TYRA I U MIROVINI POKAZALA SVU SVOJU RASKOŠ 'Umjesto da smršavim barem 13 kilograma, ja sam 'navalila' na sladoled! I nije mi žao!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.05.2019. u 14:35

Sports Illustrated Swimsuit Cover Model Tyra Banks visits
Profimedia, Mega Agency

Tyra Banks

 

Prvu naslovnicu časopisa Sports Illustrated Swimsuit Tyra Banks (45) snimila je 1996. godine. Na njoj se pojavila s kolegicom Valerijom Mazzom (47), a samo godinu dana poslije Tyra je bila prva tamnoputa manekenka koja je samostalno krasila cover spomenutog magazina.

Danas, 22 godine poslije, Banks je reprizirala kultni editorijal. Rasna ljepotica na Bahamima je pozirala u istom bikiniju kao 1997., a fotografijama se pohvalila na Instagramu.

Iako je modne piste službeno napustila prije čak 13 godina, svi se slažu da Banks i dalje izgleda senzacionalno. No ona sama priznaje kako se u početku ipak bojala skinuti u minijaturni kupaći kostim i pokazati tijelo.

- Mislila sam da moram izgledati isto kao te davne 1997... Bila sam uvjerena da će Sports Illustrated zahtijevati od mene da smršavim barem 13 kilograma... Ali nisam i neću. Umjesto dijete, ja sam 'navalila' na sladoled! I nije mi žao! Obožavam ga i ne mogu mu odoljeti kad ga 'čujem kako me zove' iz mamina zamrzivača - izjavila je Tyra.

- Na kraju krajeva, mali konfekcijski broj nije mjerilo ženske ljepote. Da, trebamo vježbati, uzimati vitamine i čuvati zdravlje, ali nekad se moramo i počastiti, bez osjećaja krivnje - poručila je Banks svim ženama.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo