U NOVOM BROJU STUDIJA

IVANA NANUT O 'PRIVOĐENJU' SVJETSKIH ZVIJEZDA 'Prije intervjua s njima vodim 'small talk'. Već u prvoj minuti znam u kojem će smjeru krenuti razgovor'

 
Ivana Nanut
 Berislava Picek / CROPIX

Novinarka Nove TV Ivana Nanut u novom broju magazina Studio najavljuje zanimljive razgovore koje je na nedavno održanom televizijskom festivalu u Monte Carlu vodila s glumcima iz popularne TV serije “The Good Doctor”.

Za "IN magazin" intervjuirala je Nicholasa Gonzaleza, koji igra doktora Neila Melendeza, i Christinu Chang, koja je utjelovila doktoricu Audrey Lim.

Glumci su, između ostaloga, Ivani otkrili kako se katkad tijekom snimanja scena dogodi da statist na operacijskom stolu zaspe.

Novinarka Nove TV prisjetila se i susreta s Michaelom Douglasom, a objasnila je i kako prije intervjua s velikim zvijezdama s istima vodi “small talk”.

- Već u toj prvoj minuti znam u kojem će smjeru krenuti naš razgovor - rekla nam je Nanut.

U petak u novom broju Studija također pročitajte sve o najtežoj ulozi u karijeri Gorana Navojca, saznajte gdje ljetuju naši sportaši, pjevači i omiljena TV lica, a donosimo i životnu priču svjetskog dirigenta Ivana Repušića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:11