VJENČANJE U ITALIJI

'KRALJ TRASHA' TREĆI PUT UPLOVIO U BRAČNE VODE Oženio se 28 godina mlađom, ljubav je planula kad ga je Velšanka došla pitati za autogram 

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.08.2018. u 15:25

David Hasselhoff & Hayley Roberts
Comedy Central Roast of Bruce Willis, Los Angeles 14 Jul 2018, Image: 377863684, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Hayley Roberts i David Hasselhoff

 

David Hasselhoff (66) i Hayley Roberts (38) vjenčali su se u krugu obitelji i najbližih prijatelja na intimnoj ceremoniji u Italiji, prenosi The Mirror.

Američki glumac i Velšanka, bivša prodajna asistentica, zaručili su se prije dvije godine, a upoznali su se 2011. kad je Hayley zvijezdu TV serija "Spasilačka služba" i "Knight Rider" u Cardiffu, gdje je Hasselhoff tad snimao show "Britain’s Got Talent" tražila autogram. Par se 2016. zaručio na romantičnom pikniku na plaži u Malibuu.

- Muškarac se ne ženi jer želi živjeti s nekim, ženi se jer ne može živjeti bez te osobe. A ja se baš tako osjećam kad je riječ o Hayley. Priznajem, odugovlačio sam s prošnjom zbog razlike u godinama. Bojao sam se da će me odbiti, da možda misli kako sam ipak malo prestar za nju - izjavio je svojedobno David. No, srećom, Velšanka nije dvojila ni sekunde - odmah je pristala udati se za glumca.

Inače, Hasselhoffu je ovo treći brak. S drugom suprugom, kolegicom Pamelom Bach (54), dobio je dvije kćeri - Taylor Ann (28) i Hayley (25).

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo