VJENČANJE U ITALIJI

'KRALJ TRASHA' TREĆI PUT UPLOVIO U BRAČNE VODE Oženio se 28 godina mlađom, ljubav je planula kad ga je Velšanka došla pitati za autogram 

 
Hayley Roberts i David Hasselhoff
 Profimedia, TEMP Rex Features

David Hasselhoff (66) i Hayley Roberts (38) vjenčali su se u krugu obitelji i najbližih prijatelja na intimnoj ceremoniji u Italiji, prenosi The Mirror.

Američki glumac i Velšanka, bivša prodajna asistentica, zaručili su se prije dvije godine, a upoznali su se 2011. kad je Hayley zvijezdu TV serija "Spasilačka služba" i "Knight Rider" u Cardiffu, gdje je Hasselhoff tad snimao show "Britain’s Got Talent" tražila autogram. Par se 2016. zaručio na romantičnom pikniku na plaži u Malibuu.

- Muškarac se ne ženi jer želi živjeti s nekim, ženi se jer ne može živjeti bez te osobe. A ja se baš tako osjećam kad je riječ o Hayley. Priznajem, odugovlačio sam s prošnjom zbog razlike u godinama. Bojao sam se da će me odbiti, da možda misli kako sam ipak malo prestar za nju - izjavio je svojedobno David. No, srećom, Velšanka nije dvojila ni sekunde - odmah je pristala udati se za glumca.

Inače, Hasselhoffu je ovo treći brak. S drugom suprugom, kolegicom Pamelom Bach (54), dobio je dvije kćeri - Taylor Ann (28) i Hayley (25).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:23