RADI PUNOM PAROM

MAJA BAJAMIĆ O PLANOVIMA POSLIJE TRIJUMFA U SHOWU 'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' 'Ne kužim se u trendove niti idem tuđim putem, ali poštujem svačiji'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.06.2018. u 09:40

Nova TV

Maja Bajamić

 

Splitska pjevačica Maja Bajamić (26), pobjednica pete sezone zabavnog TV showa "Tvoje lice zvuči poznato", poslije trijumfa u nedjeljnom velikom finalu otkrila je kako je od samoga početka vjerovala u sebe, a nakon što je osvojila simpatije i žirija i gledatelja, ova temperamentna Dalmatinka nastavlja, otkrila je za Dnevnik.hr, raditi punom parom.

- Snimam autorski materijal koji pripremam posljednjih nekoliko godina, trenirat ću, plesati, vokalno napredovati, naučiti još jedan jezik... Biti još bolja - izjavila je Maja.

Split, 050418.
Maja Bajamic poznata splitska pjevacica koja je trenutno angazirana u televizijskomj emisiji Tvoje lice zvuci poznato.
Foto: Paun Paunovic / CROPIX
Paun Paunovic / CROPIX

Maja Bajamić

 

Na pitanje što misli o kolegama koji pjevaju na svadbama i tako zarađuju, Bajamić kaže kako ih duboko poštuje, ali ona se ipak ne vidi u takvoj vrsti glazbenoga angažmana.

- Nemam ništa protiv, dapače, pjevači trebaju ići putem za koji osjećaju da je njihov. Ja osobno taj put ne doživljavam kao svoj, zato svadbe ni ne radim. Nije stvar novca, stvar je u iskrenosti prema samoj sebi jer ne vrijedi puno ako osoba istinski ne uživa u onome što radi.

Nažalost, repertoar koji se danas svira na svadbama nije mi blizak jer ja sa svojim bendom sviram strane hitove i autorski materijal. Itekako se osjeća razlika u svirci i energiji između onih koji sviraju svadbe s ljubavlju te onih koji to rade isključivo zbog novca - rekla je Splićanka za Dnevnik.hr.

A što se tiče njezina autorskoga rada, Maja kaže kako ne namjerava "izbacivati" singlove kao na traci, poput nekih kolega.

- Bit će kako budem osjećala. Ne kužim se u trendove niti idem tuđim putem, ali poštujem svačiji.

 

 

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo