NAJLJEPŠI DANI

MARIN ČILIĆ OBJAVIO PRVU FOTOGRAFIJU SVOJEG SINČIĆA Uz bebu položio maleni teniski reket: 'Sada smo i službeno tim od troje!'

Zagreb, 181218.
Hrvatski institut za povijest.
Dodjela stipendija Zaklade Marin Cilic koje su namijene darovitim mladim sportasima, klasicnim glazbenicima i ucenicima (skolama) izvrsnim u prirodnim predmetima.
Na fotografiji: Marin Cilic sa suprugom Kristinom Milkovic.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / Hanza media

Marin Čilić i Kristina Milković

 

Naš poznati tenisač Marin Čilić objavio je na Instagramu prvu fotografiju svojeg tri dana starog sinčića i time raznježio sve obožavatelje.

'Sad smo i službeno tim od troje! Hvala svima na lijepim željama. Mama i beba su odlično. Čini se da će ovo desetljeće biti najbolje do sada!', napisao je Marin uz fotografiju malene dječje ručice uz koju je – sasvim prigodno – položio i maleni teniski reket.

Marin i njegova supruga Kristina postali su roditelji u petak, a koje su ime nadjenuli dječačiću, još nisu otkrili.

Par se, nakon osam godina veze, vjenčao u travnju 2018. godine na romantičnoj ceremoniji u Cavtatu, a da će postati roditelji objavili su jesenas.

Čestitke pristižu sa svih strana, a među čestitarima su i Marinovi kolege sportaši Iva Majoli, Dejan Lovren, Nika Fleiss, Darijo Srna i brojni drugi koji se slažu da malenom Čiliću već sada reket jako dobro stoji.

 

Izdvajamo