PRED REFERENDUM O BREXITU

Mick Jagger: Britanija bi dugoročno mogla profitirati ako izađe iz EU-a

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 06.04.2016. u 08:24

Reuters

LONDON - Mnogi se slavni Britanci javno izjašnjavaju jesu li za ostanak u Europskoj uniji ili napuštanje zajednice, pred referendum o Brexitu koji će se održati 23. lipnja, a stvar nije mogla proći ni bez Micka Jaggera koji smatra da bi Velika Britanija nakon početnih teškoća na dugi rok mogla profitirati ako napusti EU.

Ako na referendumu bude više glasova za odlazak, mislim da meni osobno ne bi predstavljalo neku veliku razliku, ali bi učinci za nacionalni interes mogli biti pozitivni dugoročno, kazao je Jagger u utorak na otvaranju izložbe o Rolling Stonesima u Londonu, dodavši da bi na početku moglo biti nekih turbulencija zbog napuštanja članstva, ali bi se one postupno prevladale.


Pitanje je bi li David Cameron raspisao referendum danas, kad su prema ispitivanjima izjednačeni oni koji su za ostanak i oni koji mu se protive, dodao je legendarni roker, budući da je britanski premijer u kampanji kojom želi uvjeriti svoje državljane da glasuju za ostanak u EU-u.
Protiv ostanka Ujedinjenog Kraljevstva u EU-u izjasnio se i glumac Michael Caine, te televizijska zvijezda Jeremy Clarkson.

 

 

The Rolling Stones frontman Mick Jagger has shared a tribute to longtime girlfriend L'Wren Scott, who was found dead yesterday in an apparent suicide. Click through to read his full statement.

Posted by Rolling Stone on Tuesday, March 18, 2014

 

Za ostanak svoje domovine u europskom društvu najenergičnije se dosad javno založila holivudska zvijezda Emma Thomson, a za ostanak je i glumac Michael Gambon, najpoznatiji po ulozi u filmovima o Harryju Potteru.

 

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo