U NAJBOLJEM DRUŠTVU

NAPOKON DOMA! Trudna vojvotkinja posjetila New York prvi put otkad se udala, prijateljice joj organiziraju zabavu povodom skorog rođenja prvog djeteta

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.02.2019. u 11:09

BGUK_1473462 - London, UNITED KINGDOM - A pregnant Meghan Markle - Duchess of Sussex attends an engagement with the Association of Commonwealth Universities (ACU) to meet students and academics from across the ACU's network.
Pictured: Meghan Markle - Duchess of Sussex
BACKGRID UK 31 JANUARY 2019, Image: 411443101, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

 

Meghan Markle (37) vratila se kući - naime, vojvotkinja od Sussexa od prošloga vikenda boravi u New Yorku, gdje su je u ponedjeljak navečer snimili američki paparazzi.

Trudna supruga engleskog princa Harryja (34) prvo dijete treba roditi u travnju, a ovo joj je, piše Daily Mail, savršena prilika za druženje s dugogodišnjim prijateljicama prije nego što postane majka.

No osim nezaobilaznog ćaskanja s curama te obilaženja omiljenih trgovina i restorana, Meghan će u New Yorku i slaviti. Jessica Mulroney (39), kanadska modna dizajnerica, vojvotkinji će organizirati tzv. baby shower, raskošnu zabavu na kojoj će se darivati kraljevsko novorođenče.

Pretpostavlja se kako će se u "gradu koji nikad ne spava" okupiti 15-ak vojvotkinjinih najboljih prijateljica, među kojima će, šuška se, biti i glumica Priyanka Chopra (36) te tenisačica Serena Williams (37).

Zabava je predviđena za utorak, i to u jednom od luksuznih hotela u četvrti Upper East Side. Već dan poslije Meghan se vraća u London, a 23. veljače sa suprugom putuje u službeni posjet Maroku.

Inače, ovo je bio prvi put da je Markle boravila u New Yorku otkad se u svibnju 2018. udala za princa Harryja.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo