U NAJBOLJEM DRUŠTVU

NAPOKON DOMA! Trudna vojvotkinja posjetila New York prvi put otkad se udala, prijateljice joj organiziraju zabavu povodom skorog rođenja prvog djeteta

 
 Profimedia, Backgrid UK

Meghan Markle (37) vratila se kući - naime, vojvotkinja od Sussexa od prošloga vikenda boravi u New Yorku, gdje su je u ponedjeljak navečer snimili američki paparazzi.

Trudna supruga engleskog princa Harryja (34) prvo dijete treba roditi u travnju, a ovo joj je, piše Daily Mail, savršena prilika za druženje s dugogodišnjim prijateljicama prije nego što postane majka.

No osim nezaobilaznog ćaskanja s curama te obilaženja omiljenih trgovina i restorana, Meghan će u New Yorku i slaviti. Jessica Mulroney (39), kanadska modna dizajnerica, vojvotkinji će organizirati tzv. baby shower, raskošnu zabavu na kojoj će se darivati kraljevsko novorođenče.

Pretpostavlja se kako će se u "gradu koji nikad ne spava" okupiti 15-ak vojvotkinjinih najboljih prijateljica, među kojima će, šuška se, biti i glumica Priyanka Chopra (36) te tenisačica Serena Williams (37).

Zabava je predviđena za utorak, i to u jednom od luksuznih hotela u četvrti Upper East Side. Već dan poslije Meghan se vraća u London, a 23. veljače sa suprugom putuje u službeni posjet Maroku.

Inače, ovo je bio prvi put da je Markle boravila u New Yorku otkad se u svibnju 2018. udala za princa Harryja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:42