SASVIM ISKRENO

NAŠA POPULARNA VODITELJICA O MUŠKARCIMA I ZALJUBLJIVANJU 'Mrgudi, dramatičari, egoisti i grubijani nisu na popisu onoga što mi se sviđa'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.04.2019. u 12:58

Zagreb, 171014.
Radnicka ulica, Green Gold.
Fashion party povodom otvorenja ekskluzivnog Sherri Hill storea na kojem je odrzana modna revija Sherri Hill Spring 2015. Na fotografiji: Barbara Kolar.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX *** Local Caption ***
Goran Mehkek / CROPIX

Barbara Kolar

 

Televizijsku i radijsku voditeljicu Barbaru Kolar (49) ponovno gledamo u hit showu "Zvijezde pjevaju", a ova 49-godišnjakinja u posljednje vrijeme zasluženo dobiva pregršt komplimenata na račun svojega izgleda.

- Nema tu tajne. Moje tijelo spremno je ‘pohraniti’ sve što pojedem, a kako to nije puno ni u fazama kad mene ima puno, onda je jasno da su bilo kakvi rezultati vidljivi tek nakon duljeg ozbiljnijeg odricanja.

Konkretno, jedem minijaturne obroke pune povrća uz kvalitetne proteine i masti, a od 1. siječnja 2018. nisam pojela ni zalogaj kruha, tjestenine ili slatkiša. Iskreno, mislim da bi na mome mjestu većina ljudi već bila kost i koža, a ja nikako da dođem na željenu težinu. Srećom pa sam tvrdoglava - rekla je voditeljica za Story.

Osvrnula se i na svoju nedavnu izjavu kako se "ne zna pametno zaljubiti".

- Uspijem se zaljubiti i u one za koje znam da nisu dobri za mene, čak i u one koji imaju karakterne mane koje, primjerice, prijateljima ne bih oprostila.

Ima jedna zgodna rečenica: ‘Budi s muškarcem koji ti upropaštava ruž, a ne maskaru’. Muškarac ne bi trebao biti netko zbog koga plačeš, nego netko zbog koga se osjećaš sretno i voljeno. Mrgudi, dramatičari, egoisti, grubijani i srodni poluproizvodi definitivno nisu na popisu onoga što mi se sviđa - izjavila je Kolar.

Na pitanje prilaze li joj muškarci i što misli o ženama koje su spremne napraviti prvi korak u zavođenju, Barbara za Story odgovara: "Vjerujem da zapravo uvijek žena bira, a onda muškarcu prepustimo iluziju da je on nekako došao na tu genijalnu ideju".

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo