PLOMIN LUKA

NE PROPUSTITE: Istarska Copacabana se u subotu, 4. kolovoza, pretvara u jedinstveni plesni podij uz probranu postavu DJ-a i Seriously Twisted kolektiv

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 03.08.2018. u 13:50

 

Kolektiv Seriously Twisted u špici sezone „napada“  Beach bar  Copacabana u Plomin Luci, lokaciju koja se već u proteklim događajima pokazala kao odličan izbor. U subotu 4. kolovoza Plominska plaža  pretvara se u jedinstveni plesni podij s probranom postavom DJ-a. Glavni got večeri je splitski DJ i producent Mariano Mateljan, koji je zadnjih nekoliko godina pravi ambasador našeg zvuka, kako doma tako i u inozemstvu. Mateljan je nakon potpisa za nekoliko ozbiljnih diskografskih labela, polako, ali sigurno osvojio sve više publike svojim stilom.

 

S njim u goste dolazi DJ-ane Kali, mlada i jako talentirana Zagrebčanka, članica kolektiva Sound Factory.

Na kraju dolazimo do domaćina večeri, a to su Marin Biočić i Tino Dobrić, članovi  Seriously Twisted-a. Kako bi istarska Copacabana izgledala što bolje pobrinut će se ekipa iz Vedrasa koja je i ovoga puta zadužena za sound i light.

Neka vas ljetni ritmovi ove subote privuku do Plomin Luke  jer kolektiv Seriously Twisted ovog ljeta ima samo jedan zadatak, da obrani nagradu Ambasador za najbolji kolektiv 2017.godine.