HIT NA DRUŠTVENOJ MREŽI

NEPOPRAVLJIVI ROMANTIK POKAZAO I URNEBESNO SMIJEŠNU STRANU Slavni pjevač šalama na vlastiti račun priskrbio si je titulu 'vladara Twittera'

 
James Blunt
 Profimedia, Backgrid USA

James Blunt (44) proslavio se nježnim baladama koje su apsolutni hit na vjenčanjima diljem svijeta, ali osim što je nepopravljivi romantik, ovaj engleski kantautor i pjevač također je urnebesno zabavan, a simpatije korisnika društvenih mreža osvojio je šaleći se upravo na vlastiti račun.

U to se javnost uvjerila i ovih dana, i to nakon Jamesove ležerne komunikacije s jednim obožavateljem na Twitteru.

- Moja sestra za vjenčanje je izabrala Šri Lanku, a s mužem je odsjela u istoj sobi kao vi svojedobno... Zanima me, je li bilo akcije s vaše strane u tom krevetu?! Ako jest, ta informacija mogla bi proslaviti i moju sestru! - napisao je jedan fan, a James mu je odgovorio: "Nažalost, ne. Te noći imao sam probavnih smetnji i pos*ao sam se u krevetu... Ali pošalji moje pozdrave sestri i mužu!".

Blunt je i nekoliko dana prije do suza nasmijao pratitelje kad je na pitanje "koliko mu glazba pomaže u osvajanju djevojaka" odgovorio "svakom kupnjom albuma jedna dolazi besplatno".

A prije dvije godine na Twitteru je izlazak svog novog albuma najavio riječima: "Ako ste mislili da je 2016. bila loša - objavljujem album 2017.".

Među Jamesovim biserima našao se, između ostalih, i ovaj: "Stvara li Blunt još uvijek glazbu? - Ne, samo buku".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:01