ZAVRŠIO U BOLNICI

'NISAM PAO NA SKIJANJU, TO JE OBIČNA IZMIŠLJOTINA' Naš popularni pjevač nestao s lica Zemlje i zabrinuo prijatelje, sad otkriva što mu se dogodilo

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.01.2019. u 14:28

Zagreb, 220218.
Matis, Trg Stjepana Radica.
Na svecanoj ceremoniji u zagrebackom Matis Absolute Loungeu objavljene su nominacije za jubilarno 25. izdanje Glazbene nagrade Porin.
Na fotografiji: Mladen Burnac.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX

Mladen Burnać

 

Nije neobično da se glazbene zvijezde nakratko povuku iz javnosti poslije blagdana, ali izbivanje Mladena Burnaća (48) očito je i previše zabrinulo neke njemu bliske ljude. Naime, nakon što se neko vrijeme nikome nije javljao na telefon, naš kantautor, pjevač, gitarist, tekstopisac i skladatelj na društvenoj mreži napokon je otkrio o čemu je zapravo riječ.

- Istina je da sam bio u bolnici Dubrava, na operaciji kičme. Sve je super prošlo i ovim putem se zahvaljujem primarijusu dr. sc. Jurici Marakoviću i cijeloj ekipi s neurokirurgije. Nisam stradao na nikakvom skijanju (jer ne skijam), nego sam pao nezgodno na stepenicama (kod kuće, kućna radinost) te mi je iskočio neki tzv. disk.

Sve je OK, slijede mirovanje i oporavak. I to je to. Idemo dalje u nove pobjede! - napisao je Mladen na Facebooku, a prijatelji i obožavatelji poželjeli su mu što brže ozdravljenje i povratak na scenu.

 

Izdvajamo