RAZLOG ZA SLAVLJE

NOVI I BOLJI ŽIVOT POSLIJE 'ŽIVOTA NA VAGI' Sjećate li se Tomislava i Paška iz hit showa o mršavljenju? I jedan i drugi na jesen će dobiti prinove!

Tomislav Bašić, Paško Karlo
 RTL

Kad je lani ušao u show "Život na vagi", Tomislav Bašić, pravnik iz Slavonskog Broda, imao je samo jedan cilj - ponovno osvojiti svoju suprugu i biti bolji otac, što do tad nije mogao s obzirom na višak kilograma s kojim se borio posljednjih 16 godina.

Podsjetimo, Tomislav se u show prijavio sa sestrom Manuelom Žalac, a danas, skoro godinu dana poslije, ne samo da je opet obnovio ljubav sa ženom, nego par čeka i drugu bebu!

- Istina je, dobit ćemo još jedno dijete na jesen! - smije se Tomislav koji, otkako je izišao iz showa, nije stao trenirati i pravilno se hraniti.

- Mogu vam samo reći da kilogrami nisu išli gore, a sestra i ja i dalje jedemo pet obroka dnevno i treniramo tri puta na tjedan - otkrio je Tomislav.

No to nije sve! Budući da se 25. kolovoza u Slavonskom Brodu održava maraton na 5 i 10 kilometara, Tomi i Manuela odlučili su početi intenzivnije trenirati kako bi bili spremni za utrku.

- Od danas krećemo svaki dan trčati po 10 kilometara da dođemo u formu i otrčimo taj maraton. Ne znam još hoću li trčati 5 ili 10 kilometara, ali ovo mi je definitivno poticaj za nastaviti dalje ovim smjerom, a i dobra je priprema za jesen i dolazak nove bebe - ističe Tomislav dodajući kako se osjeća bolje nego ikad, nema nikakvih zdravstvenih problema, a opustio se, priznaje, samo za vrijeme godišnjeg odmora kad se, nakon godinu dana, počastio s nekoliko bambusa.

I njegov bivši kolega iz showa Paško Karlo ima sličnu priču. Naime, i on, baš kao i Tomislav, čeka drugo dijete, koje se također treba roditi na jesen.

- Da! I Tomi i ja u slično vrijeme dobit ćemo još jednu prinovu! - sretan je Paško, koji se također drži režima prehrane i vježbanja koje je stekao u showu.

- Nisam dobio puno kilograma otkako sam se vratio kući, a i žena jako pazi na mene, ne da mi jesti slatko, kuha zdravo, a ja vježbam i plivam - otkriva Paško te dodaje kako namjerava nastaviti u "revijalnom tonu".

A novu sezonu "Života na vagi" gledatelji će moći pratiti na RTL-u već ove jeseni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 10:43