'OPASNO' ZGODNI

'PONEKAD SE GLAZBA NE RAZLIKUJE OD VOĐENJA LJUBAVI' Hauser objavio novu snimku sa seksepilnom pijanisticom i opet zagolicao maštu obožavatelja

 
 Screenshot

Violončelist Stjepan Hauser iz dua 2Cellos na Instagramu se pohvalio novom suradnjom s uzbekistanskom pijanisticom, 32-godišnjom Lolom Astanovom, a njegov video u samo jednom danu zabilježio je skoro 83.000 pregleda.

Stjepan i Lola odsvirali su skladbu ruskog skladatelja Sergeja Rahmanjinova, a ono što je naš glazbenik napisao u opisu snimke itekako je zagolicalo maštu njegovih pratitelja na društvenoj mreži.

- Ponekad se glazba ne razlikuje od vođenja ljubavi - objavio je 31-godišnji Hauser.

- Upravo sam umrla od ljepote! Koliko strasti je u vama! Ovo je seksi do bola! Vjerojatno najorgazmičnija sklada u povijesti glazbe - zaključili su oduševljeni fanovi.

No u "moru" pozitivnih komentara, našlo se i nekoliko negativnih - tako se jedna Stjepanova pratiteljica zapitala: "Tko je ova žena? Tko ju je pustio ovako obučenu u neku instituciju kulture i zašto trese zadnjicom kao da glumi u soft porn filmu?".

Ipak, čini se da je Lolina pojava na većinu obožavatelja ostavila potpuno drugačiji dojam jer su skoro svi zaključili "kako se teško koncentrirati na glazbu kraj tako 'opasno' zgodne žene".

Cause baby, I am a symphony ... you better play it right. ♠

A post shared by Lola Astanova (@lolaastanova) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:56