'ŽENIM SINA'

'PREVIŠE TRČIŠ ZA MAMINOM SUKNJOM!' Romantična večera završila teškim riječima: Prijavila se u show kako bi ga osvojila, pa oštro 'oplela' po njemu!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.05.2018. u 21:38

Nova TV

Elvis i Nikolina

 

Red za spoj s Elvisom dobila je Nikolina. Dok su ostale djevojke ostale na brodu, njih dvoje otišli su u šetnju i na večeru u restoran.

- Mislim da me Elvis doveo u restoran samo zato što je gladan. Došla je maca na vratanca... Dosta mi je i njega i njegova pekmeženja! - rekla je Nikolina, koja je Elvisu odlučila servirati jezikovu juhu. Ne sluteći kakav će odgovor dobiti, Elvis ju je upitao što misli o njemu.

- Previše trčiš za maminom suknjom! Mislim da ti toliko ni ne biraš, koliko to radi tvoja majka - izjavila je bez imalo okolišanja Nikolina, što je Elvisa poprilično iznenadilo.

Nova TV

Elvis

 

- Ne znam odakle joj takav dojam i vjerujem da joj nisam dao povoda za to. Očekivao sam od nje neku bolju procjenu mene. Nina, nisi u pravu! - komentirao je Elvis kritiku.

Nikolinu je još zanimalo i kako on jednoga dana misli zasnovati obitelj, a bavi se samo humanitarnim radom.

- Kad budem planirao obitelj, onda ću se pobrinuti za to - odgovorio joj je Elvis, na što mu je Nikolina odbrusila: "Moje mišljenje jest da bi ti trebao odrasti".

Hoće li razgovor Nikoline i Elvisa utjecati na njegovu odluku kad dođe vrijeme za eliminacije, tek ćemo saznati.

Ne propustite novu emisiju ''Ženim sina''.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo