KOBNA NOĆ U LAS VEGASU

PROCURILA SNIMKA Pogledajte video Cristiana Ronalda i djevojke koja tvrdi da ju je silovao: 'Pozvao me u svoj jacuzzi...'

Cristiano Ronaldo snimljen u noćnom klubu u Las Vegasu u kojem je upoznao Kathryn Mayorgu, koja ga je optužila za silovanje (fotografija lijevo)
 Profimedia

Britanski tabloid The Sun objavio je snimku iz noćnog kluba u Las Vegasu, gdje je Cristiano Ronaldo (33) 2009. godine upoznao Kathryn Mayorgu (34), koja je portugalskog nogometaša optužila za silovanje.

Pripiti sportaš i bivša manekenka prvo su pričali, da bi se poslije rasplesali na VIP podiju, nakon čega su, tvrdi Kathryn, završili u Ronaldovu penthouseu u hotelu Palms Casino Resort. Video je snimljen mobitelom, a možete ga pogledati OVDJE.

- Pozvao me u svoj jacuzzi, ali odvukao me u spavaću sobu i bacio na krevet. Vikala sam 'ne, ne, ne', ali nije me slušao. Kad je završio, rekao mi je: 'Oprosti, inače sam zbilja pravi džentlmen' - izjavila je žrtva na sudu.

Mayorga, koja je donedavno radila kao učiteljica, povukla se iz javnosti nakon što je Ronalda prošli vikend u intervjuu za njemački Der Spiegel nazvala "j***nim gubitnikom", a Portugalac, osim što oštro demantira njezine optužbe, najavljuje i tužbu protiv njemačkih novina koje su objavile "Kathrynine lažne vijesti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:25