REALITY SHOW

ČLANICA MLADEŽI HDZ-a KOJA JE UŠLA U BIG BROTHER KUĆU SEBE PROGLASILA 'BB KOLINDOM' Kad su je pitali tko je onda njezin Jakov, potpuno se zbunila

 Screenshot RTL

Big Brother kućom zavladala je 28-godišnja Bjelovarčanka Ana. Ona je, naime, dobila ulogu predsjednice, a Big Brotheru je otkrila da je ona zapravo BB Kolinda. Na taj njezin komentar Big Brother ju je pitao tko je onda njezin Jakov, ali Ani nije bilo jasno o čemu Big Brother priča.

- Jakov? Jakov? Brate, šta je to Jakov? Sluga?, pitala je u čudu Ana, pa joj je BB objasnio da je riječ o Kolindinom suprugu Jakovu na što je Ana prasnula u smijeh.

Iako ne zna tko joj je "suprug", Ana se odlično snašla u ulozi predsjednice te je vrlo lako savladala njezin rječnik i pokrete pa je svoje ukućane pozdravila s prepoznatljivim "Drage moji Hrvati i Hrvatice".

Inače, Ana se prilikom ulaska u Big Brother kuću pohvalila da je 'prava Hrvatica' i da 'voli sve hrvatsko' te da je bila u mladeži HDZ-a, a kao postignuće navela je svojedobno rukovanje s Ivom Sanaderom.

- Imam problema sa ženama jer su većinom kvočke, dodala je istom prilikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:43