POGINULA U PROMETNOJ NESREĆI

FARMERI POTRESENI VIJEŠĆU O SMRTI BIVŠE NATJECATELJICE Anica od plača nije mogla pričati, njena velika ljubav: 'Samo ću je po dobrome pamtiti...'

 
 Promo/Nova TV / Instagram

U prometnoj nesreći jutros oko pet sati u mjestu Topolje kod Ivanić-Grada poginula je Edita Ptičar, jedna od natjecatelja reality showa Farma, koji se prikazuje na Novoj TV.

Edita, koja je preminula na mjestu nesreće, navodno je u automobilu bila s još jednom muškom osobom koja je u teškom stanju kolima Hitne pomoći prevezena u KB Dubrava. Do nesreće je, prema prvim neslužbenim informacijama, došlo zbog prebrze vožnje. Policija još obavlja očevid.

24-godišnja Edita u showu farma provela je 11 tjedana, a u slobodno vrijeme plesala je folklor i volontirala u dobrovoljnom vatrogasnom društvu. Radila je kao konobarica u Ivanić-Gradu. Sebe je opisivala kao romantičnu dušu, željnu života i nimalo sramežljivu. Govorila je da je drugi smatraju vrlo zabavnom osobom.

View this post on Instagram

Mamicaa

A post shared by Edita Ptičar (@pticarica_e) on

Na njezinom profilu na Instagramu poznati i fanovi emisije ostavljaju tužne poruke i opraštaju se od Edite. Nitko ne može vjerovati što se dogodilo.

Vijest je stigla i do farmera koji se još uvijek natječu u ovom realityju. Editu će pamtiti samo po lijepim stvarima, a dok su za Dnevnik.hr pričali o njoj, teško su susprezali suze.

Farmeri u šoku

- U teškom sam šoku. Mi se na početku nismo previše družile, a onda smo se s vremenom zbližile i postale bliske. S njom sam baš mogla lijepo komunicirati. Imale smo lijep odnos. S njom se nije moglo posvađati jer je bila razumna i dobra cura - kazala je Kristina Kesovija.

- Potresena sam. Kolegica mi je javila. Ona je uvijek bila vesela, voljela je društvo. Bila je lijepa, zrela, pametna, razumna. Ona je bila primjer svima. Ovo mi je veliki šok. Nadam se da će negdje gore, kao što je nas, zabavljati sve oko sebe - rekla je Štefica Rožanković.

- Bilo je lijepo družiti se s njom. Bila je ugodna osoba, baš jako draga. Nemam loš dojam o nikome, ali ona je bila baš posebna. Pametna djevojka. U šoku sam. Svakako ću ići na pogreb - rekao je Frane Čorić.

View this post on Instagram

#graygraygray ♥

A post shared by Edita Ptičar (@pticarica_e) on

- Samo ću je po dobrome pamtiti. Nemam krive riječi koju bi rekao za nju. Kada je zamišljam vidim je u štalici s ovčicama, kako smo znali ona i ja biti. Ne mogu pronaći dovoljno lijepu riječ kojom bi je opisao. Po cijele dane smo se družili - kazao je Saša Vujnović.

Anica Orehoci koja je bila dobra s Editom, u telefonskom razgovoru s novinarima Dnevnik.hr-a od plača i šoka nije mogla doći do riječi.

Plavokosa Edita bila je okosnica prijateljske priče s elementima romantike, koju je od samog početka showa dijelila s farmerskim kandidatom, 26-ogodišnjim Sašom Vujnovićem. Njihov odnos je bio prilično zbunjujuće naravi, baš zbog činjenice da se jedan od drugoga doslovce nisu odvajali, iako su neprestano tvrdili kako je spona koja ih veže isključivo prijateljske naravi, piše Slobodna Dalmacija.

Njihov je odnos gledateljima ipak nalikovao na tihu, ljubavnu vezu, punu obostranog povjerenja koja je jačala kako je boravak na Farmi odmicao. Da odmah i ne plane, možda je bio zaslužan i Editin dečko koji ju je, nebrojeno je to puta istakla, čekao vani, u stvarnom svijetu. On je i bio ta glavna okosnica koja je njen i Sašin odnos stalno zadržavala u nekim toplim prijateljskim okvirima.

Posljednja objava

Edita Ptičar je posljednju objavu na Instagramu objavila u noći s četvrtka na petak, objavljujući sliku druženja s dragom ženskom osobom. Tijekom dana ispod nje se nakupio veliki broj komentara koji su umjesto slavljenja života, izražavali sućut zbog njene nagle, prerane smrti. U svom pretposljednjem postu od 26. studenog ispod slike je napisala 'Nek smo mi živi i zdrav!'. Želja joj se nije ispunila.

View this post on Instagram

Moja,moja

A post shared by Edita Ptičar (@pticarica_e) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:55