PRIJE I POSLIJE

FOTO: NATJECATELJICA 'ŽIVOTA NA VAGI' NASTAVILA VJEŽBATI I IZGUBILA 50 KG Josipa pokazala rezultate: 'Imaš ravniji trbuh nego ja sa 65 kg'

 
 Instagram

Bivša natjecateljica treće sezone reality showa 'Život na vagi', Josipa Lopac (25), nastavila je i nakon emisije raditi na sebi i vježbati. Svoje male pobjede, a nekad i poraze, dijeli s prijateljima i obožavateljima na Instagramu pa je tako nedavno objavila fotografiju u kupaćem kostimu.

- Nakon 8 mjeseci rada na sebi, moje tijelo izgleda ovako… Evo, pošto svakodnevno dobijem od vas puno istih pitanja ili sličnih, u vezi moga tijela, kakva je moja koža? Da li imam puno viška kože? Strija itd? Dakle, imat ću viška kože najviše na bedrima jer nemoguće da mi se sve povuče. Imam je**nu sreću što mi se trbuh povlači i s tim barem neću imati problem. Strija također imam, što starih od debljanja, što novih od mršavljenja. Ruke iste tako, imam puno strija, a i koža mi visi tako da ću to jednog dana riješiti operacijom. Ono najvažnije za kraj. Ne brinu me strije niti višak kože. nisam dobila preko noći niti ću riješiti preko noći - napisala je Josipa.

Korisnici Instagrama odmah su joj počeli ostavljati poruke podrške.

'Guraj dalje, kad ne možeš više, udri na najjače’, ‘Imaš ravniji trbuh nego ja sa 65kg i 172 cm’, ‘Ti si preljepa svakako, ženo’ i ‘Svaka čast, draga, za tebe sam navijala svo vrijeme’, samo su neki od komentara.

Josipa je u show ušla sa 143,4 kilograma, a izašla sa 91,9 kilograma. U životu joj je još uvijek najveća podrška suprug Boris. Nedavno je objavila video na kojem zajedno vježbaju boks i napisala:

- Divno je imati dobrog muža koji je spreman dobiti batina! Treba imati strpljenja s ‘boksačicom’. Dobio na razno razna mjesta udarce… Izdržao je pravo muški! I love you Boris - poručila je mužu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:06