DRUGA OSOBA

POGLEDAJTE KAKO JE PRIJE 8 GODINA IZGLEDALA NATJECATELJICA 'ŽIVOTA NA VAGI' Izgubila je skoro 40 kg, a na završnom tulumu 'našli' su joj partnera

 
 Instagram

Pobjednik reality showa ‘Život na vagi’, Alen Abramović, izgubio je nevjerojatnih 86,4 kg, a drugoplasirani Marijo Barišić jednako nevjerojatnih 72,5 kg. Premda nije izgubila ni blizu toliko kilograma, natjecateljica showa Nina Martina Korbar svoj pothvat smatra također nevjerojatnim i kaže da je gotovo neprepoznatljiva.

Nina Martina jedna je od onih koje su oduševile svojim postignutim rezultatom. U show je ušla sa 124 kg, a sada ima 84,3, što znači da je izgubila 39,7 kg, odnosno 32% tjelesne mase, piše RTL.

No, sada je otkrila da tih 124 kilograma nije najviše što je imala. Kad je imala 18 godina, vaga je pokazivala 150 kilograma. A Nina je sad pokazala koliko se promijenila. Nakon showa dobila je niz komplimenata, a mnogi fanovi navijaju kako bi upravo ona i finalist Luka Smoljo, mogli postati par.

Naime, zajedno su tulumarili nakon finala treće sezone 'Život na vagi', a fotografija na kojoj poziraju zagrljeni izazvala je brojne komentare.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:33