'BAŠ MI JE ŽAO'

FOTO/VIDEO: DRUŠTVENE MREŽE GORE ZBOG ISPADANJA BORKA PERIĆA I JELENE RADAN IZ SHOWA 'ZVIJEZDE PJEVAJU' 'Nije pošteno! Borko zna pjevati!'

 
Borko Perić i Jelena Radan
 Dario Njavro / HRT

Ispadanje glumca Borka Perića i pjevačice Jelene Radan iz četvrte epizode osme sezone emisije 'Zvijezde pjevaju' nije dobro "sjelo" ljubiteljima ovog zabavnog showa koji se emitira na Hrvatskoj radioteleviziji.

Gledatelji su praktički odmah poslije emisije pohrlili na društvene mreže kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo jer su Perić i Radan unatoč visokim ocjenama (31 bod) za izvedbu klasika "24 tisuće poljubaca" ("24 milla bacci") Adriana Celentana i Little Tonyja iz 1961. godine.

"Nije pošteno! Borko zna pjevati", napisao je jedan korisnik na Instagramu. "Znači ovo nije normalno! Pa nek' i dalje glasaju debili bez sluha, a ona Katarina prolazi dalje. Fuj!", dodao je drugi. "Baš mi je žao. Jelena je jako vesela, pozitivna pjevačica, kao i Borko", nadovezao se treći korisnik. "Žao mi je jer je Borko (Perić) dobra dušica, simpatičan je i čovjek zaista ima sluha!", zaključio je osmi korisnik.

"Nisam očekivala da će ispasti!!! Šokirana sam", napisala je Ella Dvornik, dok je Krešimir Macan rekao da i u njegovom kućanstvu vlada nevjerica.

"Ova emisija stvarno nije fer. Krešo i Katarina nemaju pojma o pjevanju i prolaze dalje", otvorio je novu frontu četvrti korisnik, dok je peti korisnik rekao da su Perić i Radan ispali jer su izabrali talijansku pjesmu. "Pjevali su i Volare pa su prošli. Ma mislim, čim odlučuje itko osim žirija, to je katastrofa", odgovorio je šesti korisnik.

"Borko je bio odličan, sada kada je briljirao nije zaslužio ispasti. I treba pametno birati pjesmu, ovu pjesmu vole moji roditelji koji su u mirovini, gledaju show, ali nikada ne glasaju", napisala je jedna korisnica na Instagramu.

"Svatko na svoj način pridonosi showu. Međutim, pjevanje je ono što se u konačnici gleda/mjeri i trebalo bi prevagnuti. Borko i Jelena definitivno nisu zasluzili ispasti jer je Borka ugodno slušati kad zapjeva!", dodao je sedmi korisnik. "Show definitivno nakon ovog ostaje bez one pozitive koju je imao uz Borka i Jelenu."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:54