KRAJ REALITYJA

NEVJEROJATAN OBRAT U FINALU 'GOSPODINA SAVRŠENOG' Svi su bili uvjereni da znaju koju je djevojku odabrao, a onda je uslijedilo veliko iznenađenje

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.12.2018. u 22:32

RTL

 

Završila je prva sezona RTL-ovog showa Gospodin savršeni i to velikim preokretom. Goran Jurenec, odnosno Gospodin savršeni glavom i bradom, u posljednji se trenutak predomislio i odabrao – Hanu!

U početku se činilo kako je Gorana osvojila Iva, no izlazak u stvarni svijet ipak je presudio njihovoj vezi.

- Proveli smo neko vrijeme zajedno i nekako smo se razišli, oboje nas je napao stvarni život i shvatila sam da bajke imaju rok trajanja. Kad je nešto pravo, onda sve ide glatko i ne postoje prepreke, ali kod nas je očito postojala zapreka, krenula je objašnjavati Iva pa se Gospodin Savršeni nadovezao.

RTL
 

- Nakon što smo izašli iz showa, sve se nekako brzo razišlo. Ja sam morao napustiti Hrvatsku zbog poslovnih obaveza i naš se odnos nije razvijao u onom intenzitetu koji sam doživio u kući. A kada nas je snašao normalan život, naša veza nije išla u onom smjeru u kojem sam želio da ide. Smatram da ona nije mogla biti sretna sa mnom i u meni vidjeti pravog muškarca jer to više nije bila ista kemija kao u showu. No siguran sam da će muškarac koji završi s njom biti jako sretan, iskreno je priznao Goran kojem to nije bila laka odluka, ali siguran je kako je ispravna.

RTL
 

- Kad sam imala vremena za razmišljanje, stvari su mi se posložile u glavi i shvatila sam da prema Goranu osjećam dragost i veliku simpatiju, osjećam se lijepo i ugodno uz njega, ali mislim da se naši putevi razilaze oko onoga što želimo u budućnosti i da nismo kompatibilni, zaključila je Iva.

Gospodin Savršeni potom je priznao kako se nakon showa razvila jaka kemija između njega i Hane.

RTL
 

- Evo moram priznati da sam nedavno ponovno došao u kontakt s Hanom te da se polako upoznajemo i vidjet ćemo sada kamo će to voditi. Želim vidjeti kakva je ona kada je u drugačijoj i opuštenijoj okolini, gdje nema drugih cura i borbe među djevojkama. Htio sam je upoznati i izvan showa i sviđa mi se, jako nam je lijepo kada se vidimo i super se slažemo, otkrio je Goran te priznao kako se stara kemija ponovno probudila kada su se vidjeli i da njihova veza ide polako, ali sigurno u željenom smjeru, a jednako mišljenje dijeli i nova odabranica.

- Nije mi bilo lako kada me nije odabrao, no u međuvremenu smo se čuli, rekla sam sama sebi - zašto ne, možemo probati - i eto, viđamo se i sve to ide nekim dobrim putem. Sretna sam, a nadam se da je i Goran sretan, izjavila je Hana koja nije skrivala svoju sreću, unatoč komentarima djevojaka koji su uslijedili.

Podsjetimo, ranije se govorkalo da je Jurenčeva odabranica Iva, a za Hanu je usto govorio da je ona 'premlada'.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo