A UZELA JE NJEGOVO PREZIME!

'NIKAD NISMO BILI U VEZI' Marijana o odnosu s australskim farmerom: 'Nije htio ostati sam i odbačen pred svima. Krivim sebe, bila sam naivna'

 
Marijana Črlenec
 RTL

Međunarodna sezona emisije "Ljubav je na selu" završila je s čak tri spojena para. Antonija Beščec s otoka Vira preselila se u Kanadu k farmeru Srećku Ponjavicu, Daniel Granja iz Ekvadora tijekom snimanja upoznao je Dunju Cvenić koju je poveo na romantično putovanje, a australski farmer Jack Vukoja na okupljanju farmera i kandidatkinja otkrio je da se zbližio s Marijanom Črlenec, Srećkovom kandidatkinjom.

Marijana je na društvenim mrežama promijenila prezime u Jackovo, no nedavno ga je vratila na staro, a sad je za RTL objasnila i zašto.

- Nikad nismo bili u vezi. Kad je bio na Rabu, nakon što je Ana otišla, nazvao me i pozvao na kavu. Prvo sam ga pitala možemo li se čuti preko poruka, budući da smo prije toga progovorili dvije riječi. Inzistirao je da se nađemo kad se vrati u Zagreb. To je bilo dva dana prije okupljanja - ispričala je Marijana, dodavši kako je bila iznenađena kad je Vukoja uzeo stolac i umjesto sa svojim kandidatkinjama sjeo kraj nje.

- Ostala sam frapirana, nisam imala pojma da će to učiniti - kaže ona. No sad joj je, priznaje, žao što je ispalo da je između nje i Jacka bilo nešto više.

- Krivim sebe, ali bila sam naivna. Trebala sam reći da se makne kod svojih cura... Jack je pred kamerama dao izjavu kako sam se ja ponudila da mu pravim društvo, ali ja njega nisam zvala, nego on mene - objasnila je Marijana.

Zašto je Jack odlučio pred svima sjesti kraj nje, iako su se poznavali tek površno, kandidatkinja showa objašnjava ovako: "Nije htio ostati sam i odbačen pred svima".

RTL
Jack i Marijana

Iako nisu bili u vezi, družili su se i nakon okupljanja farmera i kandidata, rekla je za RTL.

- Jack je ostao u Zagrebu još mjesec dana i trebao je društvo za kave. Otišli smo nekoliko puta na piće, izašli smo van, bili smo na ručku, večeri, ali ništa više od toga - rekla je te otkrila da je zaista bila s njim u njegovoj hotelskoj sobi.

- Bili smo na piću. On je išao u sobu po karticu pa sam išla s njim. U hotelu smo popili još jedno piće i ja sam otišla kući - ispričala je Marijana pa razjasnila i kako je došlo do toga da promijeni prezime na društvenim mrežama.

- Dok smo se družili, na društvenim mrežama dolazili su mi zahtjevi za praćenje. Njegova sugestija bila je da stavim njegovo prezime jer je bio ljubomoran. Rekao je kako ne želi da mi dolaze zahtjevi dok sam u njegovu društvu. Budući da se ime može ponovno promijeniti tek za 60 dana, učinila sam to čim je prošao taj rok, jer ne želim nositi prezime nekoga s kim nemam ništa - rekla je Marijana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 12:25