MIJINA ISPOVIJEST

OGLASIO SE I MIJO O PREKIDU S NUŠOM Napadaju ga sa svih strana, on odgovara: 'Život je prekratak da bi se živio u laži i zavaravanju drugih i sebe'

 
Mijo i Nuša
 Maja Bota za RTL

Samo nekoliko dana nakon finala ‘Gospodina Savršenog’ pukla je ljubav između Mije Matića i odabranice Nuše Rojs. Možda se ona nikad nije zapravo ni rodila budući da u ovom formatu showa ipak nitko ne može garantirati da će se roditi ljubav. Naime, g. Savršeni u posljednjoj emisiji bira djevojku koja mu najviše odgovara prema onome što je o njoj u showu doznao, no teško je očekivati da neće doći do problema kad se nađu u ‘stvarnom’ svijetu.

Zato pomalo iznenađuju burne reakcije obožavatelja koji mahom optužuju Miju da je povrijedio i prevario Nušu. On se konačno u ponedjeljak oglasio na društvenim mrežama i kratko prokomentirao situaciju:

- Život je prekratak da bi se živio u laži i zavaravanju drugih i sebe.

- Napravila sam sve kako treba - rekla je Nuša u RTL Exkluzivu Antoniji Blaće i otkrila da je nakon završetka showa odlučila ostati kratko u Zagrebu. Mijo ju je upoznao s prijateljima, pokazao kako živi, a onda se malo distancirao, rekla je. Nakon što je otišla iz Zagreba, sve rjeđe joj se javljao.

- Nakon četiri dana se javio i napisao mi da je malo razmišljao i da se ne osjeća više kako se osjećao. I da je bolje da se više ne viđamo, da ne bih bila povrijeđena. Ali Mijo, ja sam već povrijeđena - ispričala je Nuša.

Obožavatelji su bili u šoku i uglavnom su prozivali Miju da se igra s tuđim osjećajima, da ima skrivene motive… Mijo ostaje pri tome da je bio iskren prema Nuši.

- Ja sam napravio rez, nije ona i nije s njezine strane. Ja sam se tu ponio loše. Osjetio sam da sam prazan, a zašto da dajem lažnu nadu njoj ili sebi. Nisam razvio to nešto, nisam bio spreman za veći korak i da nastavimo dalje. Zašto zavlačiti? Nakon showa sam se emocionalno istrošio. Stalno sam bio s ljudima, išao sam s jednog spoja na drugi, otvarao se svima. Bilo mi je lijepo na početku s Nušom. Kad je otišla u Sloveniju, ostao sam tih nekoliko dana sam i nisam joj se javio - rekao je u intervjuu za 'Exkluziv.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:22