TALENTIRANA SPLIĆANKA

ONA JE NAJVEĆE IZNENAĐENJE SUPERTALENTA Ljubi sina poznatog glazbenika, za kojeg tvrdi: 'Spasio me iz teškog perioda, upala sam u loše društvo'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.10.2017. u 15:30

Facebook

 

Talentirana Splićanka Antonia Dora Pleško postala je najveće iznenađenje ovogodišnjeg Supertalenta nakon što je neznajući da ju je majka prijavila u show, završila u polufinalu te emisije.

Antonia je kao 10-godišnjakinja nastupila u prvoj sezoni Supertalenta i žiri ju je tada opisao kao čudo od djeteta. Nakon tog nastupa otvorile su joj se brojne mogućnosti. Zapazili su je američki producenti pa je na Bahamima snimila dva spota za pjesme Josepha Zamberlina i Kenta Stevensona angažiranih na velikom međunarodnom projektu glazbeno-edukativnog serijala za djecu ‘Rhythm Village’.

Međutim, loše društvo umalo ju je natjeralo da odustane od onoga što najviše voli, no to je sada iza nje pa je o svemu odlučila otvoreno progovoriti:

- Došao je jedan period kad sam bila umorna od svega. Htjela sam se prestati baviti pjevanjem. Nisam mogla pronaći sebe. Upala sam u loše društvo, imala sam krive uzore. Bila sam jako tužna i to je jedino moja mama primjećivala - ispričala je za Dnevnik.hr Antonia, koju je iz ponora osim majčine ljubavi izvukao i sadašnji dečko – Rando Stipišić, inače sin proslavljenog glazbenika Zlatana Stipišića Gibonnija.

 

- U tom teškom periodu upoznala sam dečka koji me promijenio. Zajedno smo već godinu i dva mjeseca - potvrdila je Antonia pa ispričala da ga je upoznala preko zajedničkog prijatelja:

- Jednom prigodom išla sam s prijateljicom Lorenom kod Roka. Zvao nas je na neki film. I u jednom trenutku čujemo mi netko zvoni na vratima. Mislimo si, tko bi to mogao biti, nema tko doći kad se odjednom na vratima stvorio Rando. To je bilo to - prisjeća se mlada pjevačica.

 

Bila je to ljubav na prvi pogled koja je nastavila rasti iz dana u dan.

- Osvojio me time jer je previše drugačiji od ostalih. Jako je posvećen glazbi, ima svoj bend RadioWho i želi uspjeti sam svojim radom i trudom. Nije neki prepotentni klinac velike zvijezde - kazala je Pleško koju su odmah prihvatili i Randovi roditelji.

 

- U velikoj smo ljubavi. Jako sam sretna što u njima imam svoju drugu obitelj. Podržavaju me u svemu - priznaje Antonia za Dnevnik.hr.

Pogledajte cijeli Antonijin nastup u Supertalentu još jednom:

ELIPSO

Izdvajamo