ZANOSNE BRINETE

ONE ĆE SE BORITI ZA SRCE 'GOSPODINA SAVRŠENOG' Predstavljamo prve dvije kandidatkinje popularnog realityja: Obje od njega očekuju podršku i oslonac

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.08.2019. u 20:28

RTL

Emily Živčić i Monika Kelčec

 

Najesen stiže nova sezona popularnog realityja ‘Gospodin Savršeni’ čiji prošlogodišnji akteri Goran Jurenec i Hana Rodić ne prestaju zanimati javnost. RTL je predstavio prve dvije kandidatkinje druge sezone showa 'Gospodin Savršeni' - Moniku Kelčec i Emily Živčić.

Studentica Emily (24) dolazi iz Duge Rese, a kad joj dopuštaju fakultetske obaveze, radi kao animatorica na dječjim rođendanima te promotorica.

Osmijeh i toplina u pogledu prvo je što će vas privući kod studentice na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Emily vjeruje da su iskrenost i uzajamno povjerenje temelj za kvalitetnu vezu, a preferira kreativne i spontane dečke koji imaju dobar smisao za humor te smatra kako joj partner treba ujedno biti i najveća podrška u životu, piše RTL.

RTL

Emily Živčić

 

Za sebe kaže da je odgovorna, vedra i pozitivna osoba koja budućem partneru može ponuditi iskrenost i poštovanje. Svoju besprijekornu liniju može zahvaliti tome što se nekada bavila jazz danceom, a danas je održava jogom i, naravno, plešući u izlascima.

RTL

Emily Živčić

 

Zanosna brineta Monika Kelčec (30) radi u Sisku kao viša stručna suradnica za prostorno uređenje i graditeljstvo, a svaki slobodan trenutak trudi se provesti u prirodi, okružena životinjama…

Svi problemi ovog svijeta padnu u zaborav kad je Monika na svom omiljenome mjestu - ranču s konjima, koje naprosto obožava. U show 'Gospodin Savršeni' prijavila se zato što želi iskusiti nešto novo te vidjeti kako funkcionira pred kamerama i u kući s ostalim djevojkama, a nada se kako će u showu upoznati pravog muškarca.

RTL

Monika Kelčec

 

Opisuje se kao marljiva, snalažljiva i pravedna osoba, vrlo je uporna i osjećajna te je pravom muškarcu spremna dati bezuvjetnu ljubav i oslonac, a isto očekuje zauzvrat. Za razliku od većine djevojaka, njezin bi se savršeni spoj trebao dogoditi potpuno spontano, a ona bi bila potpuno neopterećena odjećom i šminkom, piše RTL.

RTL

Monika Kelčec

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo