OBITELJSKI ČOVJEK

PRIJE 12 GODINA POSTAO MILIJUNAŠ, EVO KAKO IZGLEDA DANAS Hamdija Seferović, prvi Rom pobjednik Big Brothera, malo se uozbiljio i nabacio kile

Hamdija Seferović, pobjednik Big Brothera 2005.
 Goran Mehkek / CROPIX

Sjećate li se Hamdije Seferovića, prvog Roma koji je pobijedio u hrvatskoj verziji reality showa Big Brother? Pobjedu je odnio u drugoj sezoni showa, 2005. godine, i kako je tada rekao, milijunaš je jedva čekao vratiti se kući obitelji.

Tada 27-godišnji Hamdija potukao je konkurenciju od 20 natjecatelja, a pobjedu je podijelio sa suprugom i dvoje djece. Gledatelje je osvojio svojom izravnošću i iskrenošću, a nakon izlaska iz kuće njegova se popularnost samo povećala.

zagreb 251006
prijateljska utakmica nogomet predstavnici veleposlanstva zemalja clanica europske unije i predstavnici romske manjine
hamdija seferovic
foto neja markicevic
-zs-
romi nogomet
Neja Markičević / CROPIX
Hamdija Seferović 2006.

‘Živio sam vrlo dobro i prije odlaska u BB kuću, no nakon izlaska živim dvostruko bolje. Vjerujem da se nitko neće grozno osjećati kad izađe iz kuće, osim ako se ondje pogrešno predstavio i živio u laži. Naime, ako se u kući ponašaš k’o idiot, glumiš i nisi prirodan, nakon izlaska imat ćeš problema suočavati se s negativnim komentarima i napadima. Ali tako je i inače u životu’, rekao je tad Hamdija.

Otvorio je kafić u Dubravi i glumio je u spotu Vesne Pisarović, no ako je suditi prema objavama na Facebooku Hamdija je i dalje ostao obiteljski čovjek. I danas je u braku s Alisom, a djeca Lorens i Lorena više nisu tako mali.

Kako danas izgleda najpoznatiji Rom u Hrvatskoj, pogledajte na njegovom Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 06:03