REALITY U KRIZI?

RASPADA LI SE BIG BROTHER? Još jedan stanar iznenada napušta kuću, gledatelji se pitaju što se događa, Antonija stanarima objavljuje promjenu pravila

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.02.2018. u 17:36

Zagreb, 270118.
Oporovecka ulica.
U RTL-ovom studiju zapocela je nova sezona reality showa Big Brother i predstavljeni su stanari kuce Velikog brata.
Na fotografiji: Antonija Blace.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomaš / CROPIX

Što se događa s ovogodišnjim Big Brotherom, raspada li se ili je riječ o pomno planiranoj koncepciji? - pita se sve više gledatelja, a iz produkcije potvrđuju kako će u utorak još jedan stanar napustiti kuću, piše Slobodna Dalmacija.

Navodno, Big Brother je prevrtljiv, baš kao i veljača, pa će ponovno zapapriti stanarima, promijeniti pravila te im otkriti da ih je lagao i varao... U skladu je to s ovogodišnjim sloganom showa "tajne i laži'...

Stanari nemaju pojma što ih sutra očekuje, no sigurno se ne nadaju onome što im je veliki brat odlučio pripremiti. Naime, za vrijeme trajanja dnevne emisije koja počinje u 21.20, stanarima će se uživo iz tajne kuće javiti Antonija Blaće s ne baš dobrim vijestima.

Kazat će im kako je Big Brother promijenio pravila te da glasovanje za nominacije putem SMS-a i telefona upravo završava, a zatim će netko od nominiranih odmah napustiti kuću.

Tko će to biti, otkrit će se sutra, a fanovi očekuju da se stvari konačno malo zahukaju jer većina procjenjuje kako je ovogodišnje izdanje - dosadnjikavo.

Izdvajamo