LJUBAV JE NA SELU

SITUACIJA U AGROREALITYJU OTIMA SE KONTROLI Ivona je silno plakala, a pohotna Nikolina sjela je Josipu u krilo pa zatim s njegovom majkom zapjevala

 RTL

U RTL-ovom agroreality showu 'Ljubav je na selu', kod Denisa na farmi drami izgleda nema kraja.

- Ja sam mislila da se šali! - komentirala je Monika s Goranom kad je Irena odlučila napustiti Mučiće zbog nove dame koja je stigla kod Denisa.

- Ni Monika, ni Gorana ne mogu mi biti konkurencija ako sam ja ta žena koju ti želiš. Kada se završi serija, znaš gdje sam - kazala je Irena Denisu. Monika je komentirala da je na Denisovom mjestu, sigurno ne bi dala da Irena samo tako ode.

- Vidiš, moj Denise, takva sam ti ja, gdje god dođem, napravim bum-tras! - rekla mu je Gorana nakon što ih je Irena napustila.

Srca su lupala i u Donjim Zdjelicama, gdje je Hrvoje svoje cure izveo van.

Nakon nekoliko čašica pića, djevojke su završile na stolu plešući, a Lana i Sandra su komentirale da im se sviđa 'nova Sandra' koja je stigla kod Hrvoja.

Novi dan u Dubrovniku donio je novu priliku za dokazivanjem, a Miljenkove dame nisu je propustile pa su ga dočekale s doručkom. 'Ako su ti ruke hladne, namazat ćemo ti ih', rekle su farmerove odabranice dodajući kako se nadaju da mu je lijepo što ga tri žene tako tetoše.

U Benkovcu je bilo veselo. Mirjana je odlučila razdvojiti malo Josipa i Nikolinu pa je donijela društvenu igru 'Čovječe, glupiraj se', no Nikolina je Josipu odmah sjela u krilo pa su igrali zajedno. Kada je Nikolina izvukla karticu da mora otpjevati svoju najdražu pjesmu, pridružila se i Josipova mama pa je igra brzo završila, a pjesma je preuzela dominaciju.

Za to vrijeme, Dijanin odlazak s Darijeve farme najteže je pao Ivoni. 'Baš smo se našle i postala mi je kao starija sestra', rekla je Ivona za Dijanu.

I u Ražancu je bilo napeto jer se Vatroslav morao oprostiti s jednom od svojih djevojaka, a prva koju je odlučio poslati kući je bila Zorica.

'Hvala ti', kratko i ozbiljno je rekla Zorica.

Kod Hrvoja su djevojke uspjele uhvatiti konja koji je pobjegao iz štale, a u Benkovcu je došlo vrijeme za kulturno uzdizanje. Josip je cure odveo u Zavičajni muzej grada Benkovca i Arheološki muzej grada Zadra.

U Dubrovniku se događalo veliko čišćenje, a Miljenko je komentirao da je Mara već spremila svoje stvari kao da odlazi. 'Ma ja sam samo pospremila da bude uredno', rekla je Mara, no Margita je rekla da je Mara svjesna da bi mogla otići, a i rekla je da mora registrirati auto.

Ivona se u Svetom Petru Čvrstecu prvi put susrela s konjem, no ovaj put suze nisu krenule, nego je stoički odradila što joj je Dario zadao.

Dok su jedni bezbrižno šetali konja, u Ražancu se Zorica spremala za odlazak. 'Veselim se što idem kući, što ću vidjeti svoje dijete, roditelje, prijatelje', rekla je Zorica dodajući da joj je ovo bio predivan doživljaj, ali joj nije žao što odlazi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:28